PCOS-ok akik mostanában szeretnének teherbe esni (beszélgetés)
Sziasztok!
Inofolicot iszik valaki? Az új orvosom ajánlotta, ki is váltottam, de még nem kezdtem bele. Több helyen olvastam jó dolgokat róla, de kíváncsi lennék tapasztalatokra is.
Köszi!
hát a 43.nalopon vagyok és mensi sehol.....mellbimbom fáj ès èrzékeny....terheléses inzulinra még várok sajnos....
de a barátcserjét abbahagytam....3hét szedés után.
igy is bekavart,nem akarom hogy még jobban...bár ennèl jobban nemtud hogy meg se jött..pedig ilyen mèg nem volt...
én is ihatom?vagy ha csak IR es vagyok?
barátcserjét abbahagyjam?mert 40.nap és sehol semmi...
szia!ez komoly?csak a teát ittad?!
én fogyni nem szeretnèk mert így is vékony vagyok...
többi hormonod mennyire volt rossz?
mensid volt,peteérésed?
gratulálok!:)
38. ciklus nap és semmi.... :(
lehet nem volt jó ötlet a barátcserje....
hát én kis sovánka vagyok:)
bár most híztam 5 kg a closty óta..:) de nagyon rámfért...de ennyibe ki is merült...szerencsére bármit eszem nem hízok...így ennek az 5 kg nak örültem mert 47 kg voltam
A PCO legfőbb oka a táplálkozási probléma, ha nem kimutatható az inzulinrezisztencia, akkor is.
Mi más volt a gond, miért nem tudtad kihordani?
Szerintetek ha szedem a merckformint és a diétát igyekszem tartani amikor épp nem vagyok szarul, akkor nem lesz gond ugye a kihordással?
Sziasztok!
4 vetélésem volt, mindvégig pco-s tünetek. Azonnal teherbe estem, mihelyt szedtem a mertfogammát, csak éppen nem tudtam kihordani, mert más volt a gond. A nőgyógyászom azt mondta, hogy a PCO csak akkor igazi PCO, ha "kövér" is vagy mellette. Ha nincs túlsúlyod, a PCO csak egy tünete valaminek, de nem az ok a meddőségre!!!!!
Meddőség nincs!!! Aki nem esik teherbe, az vagy 1. párkapcsolati vagy 2. egyéb lelki probléma, 3. más betegség, ami miatt a szervezet leszabályoz, hogy "megmentse" a pácienst, 4. táplálkozási probléma, 5. terherbe eséssel kapcsolatos szervi ok.
Ha ezeken mind végigmentél biztos, hogy jön a baba. Hidd el. Nekem sikerült.
Sziasztok!
Aki elkeseredik a PCO miatt, olvassa el a naplómat, ha van ideje.
Hátulról kell kezdeni, leírtam benne a küzdelmemet, történetemet, aztán egy csomó bejegyzés szól a 160g CH diétáról, és a végén a vágyaim beteljesüléséről, hogy végre pozitív lett a teszt.
A történetem azt is bemutatja, hogy nincsen lehetetlen, bízni kell magunkban, a párunkban, és a csodákban.
maradok még a barátcserjénél,hamár elkezdtem!:)
mindenesetre köszönöm!:)
Méhpempős mézet nem próbáltam, de hatásosabbnak gondolom a 100% méhpempőt, mint a mézzel kevert pempőt+a mézben lévő gyümölcscukor nekünk nem jó, főleg nem éhgyomorra.
Igen, a súlyodra ügyelni kell, hogy ne fogyj tovább, de nekem ebben nincs tapasztalatom.
Köszönjük! :-)
fogyni nem szeretnék mert nagyon rámfért ez az 5kg!
méhpempős méz is jó?olyankor mi lesz ha pl nem lesz rossz az inzulinrezisztenciám?akkor hofyan kezelnek?fogyni nem szeretnék semmiféleképpen
A méhpempő csökkenti az inzulinrezisztenciát, normalizálja és stabilizálja az inzulinszintet és a vércukrot. Napi kb 150 g ch-t eszek emellett+Meforal 2*1000mg.
A barátcserje nekem sem használt.
Nem kapszula, hanem kanalazható, bioboltban, hűtőből vásárolható méhpempő.
Nem finom, de ez a legkevesebb.
Méhpempőt ajánlok lányok!
Május 27-én kezdtem szedni és ez volt az utolsó menstruációm első napja is, ugyanis azóta nem jött meg, de petezsákunk van szikhólyaggal! :-)
IR+PCO+pajzsmirigy-alulműködésem volt.
Gyógyszereket szedtem, paleózok és lement 50 kiló. Nekem bejött a paleo.
Ez az én sztorim.
nemtudom mi segítene a természetes módszerek közül amivel kicsit segíthetném magam!de nem gondoltam volna hogy a barátcserjétől nem jön meg....pedig havonta van...igaz pecsételés..de legalább van valami..:)
de most sajnos semmi...ami megilyeszt..mert nem volt még ilyen,és tartok hogy összekavartam valamit!mert ezelött a gynex cseppet szedtem..majd 1hét szünet után a barátcserjét:(
szia!
Maroti Gabriellahoz járok!:) nekem a barátnőm is pcos és nála lett terhes!:)nagyon aranyos!
lehetséges hogy pcosoknál a barátcserjétől nem jön meg a mensi?