Patkány, mint háziállat? (beszélgetős fórum)
Sziasztok! Szeretnék egy patkányt házikedvencnek. Ismer valaki Albertirsán eladó patkányt, tenyésztőt? Sajnos úgy láttam főleg Budapesten tudnék venni, ami szerintem utazás szempontjából megterhelné a kisállatot. :(
Veled ellentétben és nem mondtam, azt, hogy beteges vagy.
Neked,csak az a normális vélemény,amit saját magad képviselsz? Néha elkell fogadni azt,hogy másnak nem pont ez a véleménye! És ez nem azt jelenti,hogy nem tanítottak meg normális véleményt alkotni!! És talán pont ez az ócsárolás,hogy ilyeneket írsz!
Ez nem vélemény nyilvánítás, ez ócsárolás! Téged sem tanítottak meg normálisan véleményt alkotni.
Én nyugodt vagyok :)
Nagyon egyet értek Veled!:) Nekem is volt egy patkányom és nagyon édes kis jószág volt!:)szerettük!
Ez egy vélemény!! Olyan ami neked nem tetszik!! És az helyett,hogy küldözgeted a gyógyszeres jeleket az adatlapomra,inkább keresd fel gyógyszerészed vagy orvosod,ha máshogy nem sikerül lenyugtatni magad! És,ha itt tartunk igenis,az emberek 85% ,ha nem több nem tartja a patkányt háziállatnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Beteges dolognak tartom!" Mi ez ha nem lenézés?
Értelmetlen vitákba inkább nem bonyolodom!! Lenéző?? Te fogalom zavarban vagy!!
A Gyöngyösi utcai metróaluljáróban szokott lenni egy koldus,az egyik térdén egy egér van,a másikon pedig egy patkány,és ez a két jószág ott ül mindig a jóemberrel együtt,el se mozdulnak róla,pedig nincs kikötve egyik sem,néztem...:)
Aki egy kicsit is ismeri az állatokat,az tudja,hogy sosem viselkednének így huzamosabb ideig...pláne nem állandóan...
De az a patkány meg az egér mindig ott ül a gazdi térdén,akárhányszor csak látom őket,soha el nem mozdulnak a helyükről...:)
A virtuális világunk egy újabb bizonyítéka,de az emberek ezt fel se fogják...megbámulják őket,de nem gondolnak bele,hogy miként lehetséges ez...:)
Nem azzal van a gond, hogy leírod, vagy máshogy érzed, gondolod, hanem azzel, ahogyan ezt kinyilvánítod. Ha valamihez nem értesz, nem ismered, nem kéne egyből lehurrognod, ráadásul ilyen negatívan, lenézően.
nem is azért közöltem mert elvárnám. csak egy gondolat volt amit leírtam :)
Örülök,hogy tetszik.....)))végre. De nem neked akarok megfelelni!!!
az első értelmes hozzászólásod :) végre.
Örülök,hogy te értesz a "dolgokhoz"! Szerintem mindenkinek joga van kinyilvánítani az érzéseit,még akkor is,ha ez másnak nem is tetszik! Van olyan ember aki nem fogadja el a patkányt,mint háziállatot,na és akkor mi van?? Mások vagyunk,külsőre,belsőre,gondolatilag,más dolgokat,állatokat szeretünk és ez így van jól!!
Igen, mindenki. :)Mert mindenki rájött, hogy valójában milyen állatok.
Eszem ágában sem volt, de véleményt akkor nyílvánítson valaki, ha egy kicsit ért is a dologhoz.
Akkor neked minden családtagod,és barátod szereti a patkányodat?
Vagy aki nem azt te is utálod?
Mindenkinek más a véleménye,ezt kell elfogadnod! Ez egy fórum,ahol mindenki a saját érzéseit,gondolatait közli!! Nem kell egyből háborút indítani,ha valakinek más a véleménye,mint neked!!!
Az emberek többsége nem ért hozzájuk, és alaptalan előítéleteik vannak...
nem hozzájuk hasolítom, hannem még egy kategóriával alacsonyabbra!
Értsd már meg,hogy az emberek többségéből undort vált ki,hiába erősködsz.Ne hasonlíts már embereket egy patkányhoz...
AMugy úgy vagyok vele, aki ennyire leszólja és lefújjozzaőket, holott FOGALMA SINCS RÓLA, milyen állat, hogy viselkedik... nekem az az ember máris leírta magát a szememben. Alábbvalóbb, mint egy patkány, mert ő nem ítélkezik. Főleg nem úgy kéne, hogy LILA GŐZE sincs, NINCS TAPASZTALATA.
Nos, inkább tartok patkányt, mint egy patkánynak nevezhető férfit. De ez a patkánynak sértő. Már itt látszik, hogy mekkora az előítélet, hogy egy aljas emberre azt monják: patkány....
Pedig semmi alapja nincs, sem hasonlóság.
Az a valami egy állat. Egy élőlény, akárcsak te.
Azt tervezem kiviszem a vállamon sétáltatni, és az lesz a vicces, hogy a kényes nőcskék, majd úgy sikoltoznak mint a fürdős k*rvák :D
Nos, aki szereti az állatokat, az álatlában nem fújjogja le a patkányokat. Maximum első blickre furcsállja.
Hs visszaolvasol, rengedetegen írták, hogy nekik is volt/van. Illetve nem találja "betegesnek".
sok nő tart patkányt.. csak férjnek becézi :))) tehát? :)
Szerintem is beteges..A patkány a legundorítóbb legvisszataszítóbb valami a világon...
Szerinted az emberek többsége melyik véleményt fogadná el?? A patkány háziállat vagy sem?? :))))
További ajánlott fórumok: