Pataki Zita mitől fogyott le? (beszélgetés)
Zitusnak ma van a szülinapja!
A jó Isten éltesse sokáig, és tartsa meg nekünk
Őt, ameddig világ a világ!
Ő a legszebb "Angyal" akit valaha is láttam,
és remélem személyesen is fogom egyszer!
Zitus nagyon lefogyott, talán ennyire nem kellett volna! A világ leg gyönyörűbb nője Ő, az én szememben, s a fogyása előtt is az volt!
Imádom Őt!
Köszi Éva!
Megyek olvasni máris:)
Kedves Uzsi. Olvass bele a naplómba, úgy az utolsó 7-8 fejezetet, abban részletesen leírtam és iirok is mindent,meg most találtak nekem egy net cimet:
Ezt is nézd meg. Nagyon szívesen válaszolok minden kérdésedre a dokival kapcsolatban, de arra kérlek, hogy a privibe irjál, ne untassunk itt senkit:)
Üdv Éva
Szia Csorieva!
Olvastam a hozzászólásokat és érdekelne Zita dokijának szemlélete. Sajnos vidéki vagyok, nehézkes felkeresnnem személyesen de megosztanád velem itt vagy e-mailben?
szóval egy lájtos atkins...
lányok, szerintem minden fogyókúrának vagy életmódváltoztatásnak, ami diétával egybekötött az alapja a kisebb-nagyobb szénhidrát-megvonás.
kevés diétát láttam, amelyik engedélyezné a tésztát, kenyeret, cukrot....
na jó, kivéve talán a 90 naposat, na de ott is jócskán mértékkel - gondolom, mert azt még nem próbáltam, de nem is fogom.
érdekes, hogy a múltkor még ezt írtam.
lehet, hogy nem mindegy a csalódás mértéke, foka, milyensége, és az adott ember sem?
ergo: én már túl vagyok egy csalódás utáni evéskényszeres rémálmon, most pedig az ellenkezője történik.
hiába: változunk.
Szia Erika!
Szerintem ez az a cikk: [link]
Lányok!
Nincs helyi fogyás, vagy zsírégetés! Csak úgy látszik, hogy csak a fenekéről fogyott, fogyott ő mindenhonnan!
Egyébként nem olyan bonyolult. Edzés, edzés, edzés! Anélkül, ahogy mostanában mondott egy fiúismerősöm:
"Az én környezetemben lévő lányokat max az érdekli hogy lefogyjanak, viszont véletlenül se kelljen érte csinálni semmit. Hatalmas ötletek vannak:
ver1: cigi (phhh...utálom mint a sz...t)
ver2: vmi agyament fogyókúra (ettől ugyanolyan zsirosak maradnak de lelapul a popsi meg a cici. Nagyon király :-((((
ver3: öltözködési trükkök (felháboritó a férfiakra nézve, hát azt hiszik nincs szemünk a dologhoz!!!)"
Szóval kemény munkával és kitartással popsiról is lemegy a kiló, csak ha ott több van, jobban is fog feltünni a különbség!
Az RTL klubbon reggelente az időjárásról beszél. Régebben nagy feneke volt, de lefogyott a feneke és úgy is maradt, mármint lefogyva.
Csak addig nem edzhetett, amig fogyott, azóta viszont edzőterembe jár, hogy megtarsa
Nem csinált semmi különöst elmodása szerint.
Egy orvos irányitotta.Nagyon lassan kivonta a kajájából a szénhdirátokat ez trtott kb. egy évig.
Ebédre húst evett, salátát, este nagyon kevés felvágottak salátával, zöldekkel,nem emlékszem de mintha gyümölcsöt is csak keveset.
Egy év után kezdte visszacempészni a szénhidrátot.Szóval lassan fogyott és mozgott mellette.
A Kiskegyedben volt leirva de már elfelejtettem, -tényleg semmi különös csak következetes volt és nem kapkodott idióta diták után ami mindig hizást provokál.
Az még csak hagyján, hogy lefogyott a Pataki Zita, és főként a fenekéből (nem is értem hogy lehet ez) de MEG IS TARTOTTA
Na ennek kéne utánna járni és utánna csinálni
Kedves 11223344!
Kreativ egy neved van!
Talan edzhetnel, es odafigyelhetnel a kajalasra is! Sokan probaltak mar sokfelekeppen, de ennel biztosabb modszert meg nem talaltak fel! :). Ha komolyan erdekel hogyan, esetleg nezz bele a naplomba. Megtalalod benne en mit csinalok. Bar nekem nincs ennyi feleslegem, de talan talalsz benne par hasznos tippet. :) Ha kerdesed van szivesen segitunk. Nem csak en, barki! :)
További ajánlott fórumok:
- Mitől fogyott le Csala Zsuzsa? - Avagy a Natúr Varázs tea
- Ki, milyen étkezéssel fogyott le?
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?
- Győzike lánya Evelin mitől fogyott le?
- 6 hónapos csecsemő 1 hét alatt fogyott 70 grammot. Mitől lehet szerintetek?
- Mitől fogyott le Molnár Anikó? Tudja valaki?