Pasiknak karácsonyra?:) (beszélgetés)
kicsit késő talán, ráadásul nem sok újat fogok írni, de...
szerszámtartó övtáska
szerszámtároló doboz, szekrény
bicskáért teljesen meg vannak bolondulva, még akkor is ha alig van alkalmuk használni
sporttal kapcsolatos kiegészítők
koncertjegy/színházjegy
pár napos utazás kettesben
autóba valami kiegészítő, csomagtartó tálca vagy ilyesmi
különleges ital
Én az ajándékokat sem szeretem.
Amihez utána mosolyogni kell mert muszáj és elvárják.
Amire szükségem van, azt megveszem magamnak.
Az ajándékok csak felesleges tárgyak halmaza.
Ez alól nálam egy kivétel van, az együtt eltöltött élmények sokasága.
Utazás például ilyen.
Ezekre jó visszaemlékezni.
Örülök a fórumnak, mert hasonló gondban vagyok - ráadásul ő is szereti a Leslie L. Lawrence/Lőrincz L. László könyveket. De azt már nem akarok, annyiszor kapott!
A bicska - az én páromnak - egész jó gondolat. Az illatszer, pénztárca, ülésfűtés kevésbé. (Aranyos: mindennek örül, de szeretném személyessé tenni.) Mivel szereti a csípős ételeket, chillis különlegességeket rendeltem neki, de még jó lenne valami ... :)
De ez nem bicska Wifee!
Na, nekem is van egy pont ilyen kombi szerszámom amit már sokszor használtam is.
Mondjuk az enyém rém kopott már, mert olyan öreg mint én.
A fűrészfunkciója egy kalap kaki, idén nyáron kellett volna, de nem vágott valami fényesen.
Egyedi fényképes pénztárca
És egy ital, amit már régóta szeretne
Gondolom van autója. Ha nincsen benne extraként az ülésfűtés, most van a Lidlben, tök fain ülésmelegîtő.
Parfümöt ha szereti, de nem akarsz drágát, a Superz parfümök között találsz isteni, tartós illatokat.
Sapkát én egy Drk-t vettem tavaly, nagyon szereti. Próba nélkül is jó lett neki.
Pontosabban kombináció szerszám, sokmindennel.
A kivétel erősíti a szabályokat.
Enissa szerint fontos dolog:
Ha elrabolnak mint asszonyt és a székhez kötöznek, jön Ő és eltudja nyiszálni a kötelet alólad.
Már, ha tényleg haza akarna vinni..-)))
Ami ötleteket itt olvastam, én egyiknek sem örülnék.
Mennyire nem vagyunk egyformák, pl. én ilyet sosem vennék, olyan snassz számomra.
Olyat igyekszem választani bárkinek, ami nem a hétköznapokhoz kell.
Persze elfogadom ezt a variációt is, sokan teszik ezt, ezért írtam mennyire mások vagyunk mi emberek.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?