Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Párolt zöldségek recept

Párolt zöldségek recept

Elkészítési idő 40 perc
Zsírszegény Zsírszegény

A Párolt zöldségek hozzávalói:
1 pakchoi
1 szál sárgarépa
10 dkg mungóbab csíra
1 közepes cukkini
3 datolya paradicsom
zeller
szója szósz, só, citromlé, kókusz zsír


Párolt zöldségek

A Párolt zöldségek elkészítési módja:
A zöldségeket átmosom, megtisztítom, és vékonyra vágom, vagy hosszúra gyalulom. A paradicsomot karikázom, a pakchoit 4 felé szelem. Külön gyalulom, és picit sózom, a cukkinit citromlével is ízesítem.

Magasfalu serpenyőben felolvasztom a kókusz zsírt, és a zellert teszem először a zsiradékba, majd a répa, és a mungóbab csíra, meglocsolom a szója szósszal(natúr), átkeverem, és fedő alatt párolom, a cukkini, és a paradicsom következik, ha kell pici vizet öntök rá, és a végén a pakchoit teszem rá. Én roppanósan szeretem, ha kell lehet sózni, de gombát is tehetünk hozzá, de akkor azzal kezdjük a párolást!
Ha elkészült, rizs tésztával nagyon finom!
Jó étvágyat!


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A párolt zöldségek elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook