Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Párolt kelkáposzta recept

Párolt kelkáposzta recept

A Párolt kelkáposzta hozzávalói:
1 db kisebb gyenge kelkáposzta
5 dkg vaj



A Párolt kelkáposzta elkészítési módja:
A gyenge kelkáposztát 4 gerezdre vágom. Sós vízben enyhén megfőzöm, vagy párolóedényben megpárolom, ne legyen túlságosan puha. Leszűröm, tányérokra teszem, pár csepp olvasztott vajjal (nem margarinnal!!) meglocsolom.

Sültek mellé nagyon finom önmagában vagy egyéb párolt zöldségekkel együtt.


Kategória: Köretek receptjei


A párolt kelkáposzta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook


Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.