Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Párolt csirkecombok gombás bulgurral recept

Párolt csirkecombok gombás bulgurral recept

A Párolt csirkecombok gombás bulgurral hozzávalói:
10 csirke alsócomb
40 dkg szeletelt gomba
2 fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma

körethez: 2 csésze bulgur


Párolt csirkecombok gombás bulgurral
Nincs a remoskánál jobb párolóedény. :) Nem kell a húshoz vizet adni, és elég nehéz elégetni az ételt. :D

A Párolt csirkecombok gombás bulgurral elkészítési módja:
A húsokat besózom, a vöröshagymákat félbevágom, s a hozzávalókat (a bulgur kivételével) egyenletesen remoskába rétegezem, s 40-50 perc alatt készre párolom. Amíg a hús párolódik, elkészítem a bulgurt. (Ld. Bulgurköret receptem.) Ha a hús puha, tálalóedénybe szedem a hagymákkal együtt. A gombákat szűrőlapáttal kihalászom, s a bulgurhoz forgatom.

Akinek nincs remoskája, készítheti jól lefedhető lábosban is, de ekkor kevés vizet kell a hús alá önteni.
A visszamaradt pecsenyelé felhasználható hús mellé illő mártáshoz.


Kategória: Húsételek receptjei


A párolt csirkecombok gombás bulgurral elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook