Paradicsomos káposztafőzelék útifűmaghéjjal sűrítve recept




- fél kg káposzta
- 300 g sűrített paradicsom
- 4-5 evőkanál eritrit
- 2 csapott evőkanál útifűmaghéj liszt
A Paradicsomos káposztafőzelék útifűmaghéjjal sűrítve elkészítési módja:
A káposztát vékony csíkokra vágjuk, feltesszük főni annyi vízzel, ami éppen ellepi. Ha megfőtt a káposzta, folyamatosan kevergetve hozzáadjuk a sűrített paradicsomot és az édesítőt. Pár perc alatt összefőzzük, majd levesszük a tűzről és gyorsan! kevergetve apránként hozzászitáljuk a lisztet. Még pár percre visszatesszük főni.
Kategória: Főzelékek receptjei
A receptet beküldte: EvySlim, 2015. máj. 10. 14:27
A paradicsomos káposztafőzelék útifűmaghéjjal sűrítve elkészítési módja és hozzávalói.