Paradicsom eltevése, szósz készítése eltevésre (beszélgetés)
Mit szeretnék? Változatosságot.
Egy részét még lepasszírozom valahogy, de 20kg-t macerás lenne.
Egy része szósznak, egy része lecsónak, de leginkább ez a paradicsom egészben (nem szó szerint) eltevés érdekel.
Igen, vannak főzős oldalak, de gondoltam, akinek van valami tuti bejáratott módszere, az szívesen megosztja velem!
Mondasz valamit, mert azok a konzervek is héjazott, kimagozott paradicsomok. Úgy értettem az egész paradicsomot, hogy nem pép, hanem paradicsom darabok. :)
Nem nagyon tolonganak a receptekkel! :) Mindjárt rám rohad az összes és megoldódik a probléma! :P
Köszönöm!
Ilyet már csináltam, csak én épp olyat akarok, hogy ne kelljen lepasszírozni!
Vannak olyan konzervek, amikben egész paradicsomok vannak. Na olyasmire gondolok!
De azért még ezt is megfontolom! :)
Rengeteg paradicsom van a kertben, ennyit nem lehet megenni, viszont a paradicsom szósz eltevésére nincs kapacitásom.
Szeretnék tippeket, recepteket, mit kezdhetnék vele. Légyszi a tippeket kezdjétek azzal, hogy mi lesz belőle. Köszönöm