Pár napja nem figyeltem oda és túl mélyre nyúltam a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Hallójárat gyulladást kaphattál.Az olyan érzés, mintha időközönként egy kést szúrnának a füledbe, vagy a füled mögött a koponyacsontba.
Egy pár napig eltart, aztán csitul.
Ha orvoshoz mész, valószínű kapsz gyógyszeres csíkot a füledbe.
Én orvosi tanácsra nem használok fültisztítót, állítja hogy a fülnek öntisztító funkciója van. Én megfogadtam a tanácsát, mosni is belülról nagyon óvatosan mosom, de kinek mi vált be.
Azért azt tanácsolom, ha még holnap is fáj, nézesd meg orvossal.
Nem csinálunk, de még is;)
Én úgy jártam, hogy tusolás közben telement vízzel a füleg.
Ugráltam féllábon, fújtam a képem, srtb, de nem jött ki, így gondoltam kitörlöm, csak nem vettem észre, hogy nincs vatta a pálcikán. Felszántottam az egész fülemet, a másnapi fülvérzés alapján;)
Ilyet nem csinálunk!
Megtanultad.
Én egy ilyen "akció" után, másnap úgy keltem fel, hogy nem hallok majd, ahogy felültem az ágyban, elkezdett folyni a fülemből a vér.
Természetesen, nem jutott eszembe, hogy este mit csináltam, így rögtön azt hittem, hogy agyvérzésem van...
Vérnyomásmérés közben jutott eszembe, hogy ez a fültisztítás miatt van és nincs semmi más bajom;)
Nem mentem dokihoz...
További ajánlott fórumok:
- Kilopták a pénzt a pénztárcámból a pénzt egy postán amíg a pici lányaimra figyeltem...
- A paradicsompalántát ültetőgödörbe tegyem mélyre, vagy ültetőárokba fektessem?
- Megszúrtam magam rozsdás tűvel és elég mélyre ment. Lehetséges hogy elkapom a tetanust?
- Szerintetek mit jelent ez a kifejezés? " Mélyretörő karriert kívánok"
- Dyras hajvasalóm van. Reggel, amikor bedugtam melegedni, leraktam, és nem figyeltem oda, hogy hozzáér egy nylon zacskóhoz. Mit tegyek?
- Mérges vagyok magamra! Nem figyeltem eléggé, és az...