Paprikás rizses hús recept
40 perc
Zsírszegény
505 kcal
30 dkg hosszú szemű rizs
40 dkg főtt sertéshús
1 kis fej vöröshagyma
3 paradicsom
2 evőkanál olaj
7,5 dl tyúkhúsleves (leveskockából)
1 zöld színű paprika
őrölt bors
só
A Paprikás rizses hús elkészítési módja:
A paradicsomokat meghámozzuk, húsukat felkockázzuk. A paprikát kicsumázzuk, húsát kockákra vágjuk. A kis kockákra vágott húst az olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a rizst és az apróra vágott hagymát. Néhány percig együtt pároljuk. A meleg húslevessel felöntjük, majd beletesszük a paprikát és a paradicsomot. Sóval, borssal fűszerezzük, és lefedve addig főzzük, míg minden leve elfő.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 573a840463, 2007. aug. 10. 17:17
A paprikás rizses hús elkészítési módja és hozzávalói.