Nokedlis lecsó recept
45 perc
412 kcal
A lecsóhoz:
60 dkg zöldpaprika
60 dkg paradicsom
1 fej vöröshagyma
olaj
őrölt bors
só
A galuskához:
4 tojás
15-20 dkg liszt
1 evőkanál olaj
só
A Nokedlis lecsó elkészítési módja:
A karikákra vágott hagymát az olajban megfonnyasztjuk, majd beletesszük a felkarikázott paprikát. Rövid ideig pároljuk, hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, és sóval, borssal ízesítjük. Fedő alatt készre pároljuk. A nokedlit a tojásokból annyi liszttel készítjük, hogy nokedliszaggatóval lehessen szaggatni. Forrásban levő olajos vízben megfőzzük a nokedlit, átszedjük a lecsóhoz, és a sütőben átforrósítjuk.
Nagyon egyszerű és nagyon finom!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 573a840463, 2007. aug. 9. 21:59
A nokedlis lecsó elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.