Pangasius provence-i fűszerekkel recept

Hozzávalók 2 személyre:
1 szelet pangasiusfilé
1 nagy gerezd fokhagyma
kb. 5 dkg zöldfűszeres vaj
provence-i fűszerkeverék
só
A Pangasius provence-i fűszerekkel elkészítési módja:
A halszeletet először félbe, majd vízszintesen is kettévágjuk. A fokhagymát felaprítjuk, majd a szeletek mindkét oldalát alaposan bedörzsöljük vele. Utána mindkét oldalát megszórjuk provance-i fűszerrel. Hagyjuk állni pár percet, majd egy serpenyőben olvasszuk fel a fűszervajat, és süssük benne a halszeletek mindkét oldalát, kb. 4-4 percig. Közben sózzuk meg ízlés szerint. Villámgyorsan elkészül, nagyon egyszerű és könnyű is. Jázminrizst és majonézt ajánlok mellé. Jó étvágyat!
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2013. okt. 19. 17:48
A pangasius provence-i fűszerekkel elkészítési módja és hozzávalói.