Palóc leves recept

A Palóc leves hozzávalói:
1/2 kg sertés hús
20 dkg zöldbab(fagyott)
4-5 szem krumpli
1 pohár tejföl
só,bors,delikát,babérlevél,fokhagyma,
kömény,paprika


A Palóc leves elkészítési módja:
A húsból pörköltet főzünk. A kockára vágott krumplit,babot külön főzzük egy pár darab babérlevéllel,kicsit több vízzel,mint ami ellepi. Ha mindkettő kész akkor a pörköltet beleöntjük a leves alapba. Tejfölből habarást készítünk és ráöntjük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A palóc leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook