Palette Mousse Color, hab állagú tartós hajfestéket próbálta már valaki? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Én is a Wellatont próbáltam ki, sötét szőkésbarna a hajam, de a fodrász azt mondta, ha középszőkével próbálkozok, akkor világosabb lesz picit és pont ez volt a cél. Viszont a Wellaton középszőkéje középbarnára fogta be. És olvastam újságcikkben, de több fórumon is, mások ugyanígy jártak, volt aki a középbarna festékkel ében feketét kaptak, a legvilágosabb szőkéje pedig világos barnát adott ki... Szóval ezt a márkát nem ajánlanám :)
babuci én a Palettel is így jártam, csak látom ide nem írtam be.
én a létező legvilágosabbal festettem be a hajam (nagyon világosszőke-ja:-( és a szőke hajam barna lett...
szar a világos na!
Helló/
nekem elég volt pedig kb. 10-15 centivel hosszabb a ahajam mint neked.
Csak egy e-mail érkezett tegnap, hogy ha eddig nem kaptam meg az ajándék mintát, legyek türelemmel, hamarosan befut.
Örülök, hogy Neked ennyire bevált, és köszi az infót, hogy ajánlott jó sokszor összerázni :)
Megkaptátok már az ingyenes mintát?
Nekem nagyon bejött, annyira, h lehet hogy a későbbiekben is ezzel fogom festeni a hajamat! :D Bár nem elég 40x összerázni, én több, mint 100x ráztam össze, nagyon sok lett belőle! Nem csípi a fejbőrömet sem. Pont olyan színt kaptam amilyet akartam! A legjobb benne, h így nem kell segítség a hajfestéshez magamnak is meg tudom csinálni!
Sziasztok !
Még nekem sem jött meg.Meg is lepődtem, hogy a mai világban még van ilyen:) Régebben már kaptam így, remélem most is megérkezik és nem fogytak el az ajándékminták.Pl.a Rama könyvet is csak most hozták ,azért pár hét átfutási idő volt.
Szia!
neked megjött már a minta? nekem még nem...pedig férjem itthon van, ha csomag lenne azt is át tudná venni. Köszi!
Csajszika!
nézd meg ezt az oldalt
itt szépen végigvisz és pár lépés után kiderül mit ajánl a Palette. Szerintem másnak is hasznos, nekem segített.
Szia!
kiinduló hajszínem sötötszőke lenőtt melírrel + őszülök. Amit a hajfesték csinált az az, hogy egyenletesebbé tette az egészet. Felül egy kicsit kivilágosította a hajamat és befedte az ősz hajszálak 90%-t, alól pedig egy kicsit aranyszínűvé tette a melírt. Tehát összességében aki meglát azt mondja egy kicsit sötétebb lett, de ez így nem igaz inkább szép egyenletes lett. Nem lett vöröses egyáltalán, nem is szerettem volna hanem szép tényleg aranyfényű. Most mondjuk a mintából a habból a világosszőkét kértem mert még világosítani szeretnék.
Sziasztok!
Gondolkozom, hogy kipróbálom ezt a hajfestéket. Én már egy ideje habállagúval festem a hajam. A L'roeal sublime mousse-szal. Ebből az elegáns jeges csokoládé árnyalatot. Szóval érdekelne, milyen ez a Palette, mert nagyon tetszik a külseje, felkeltette az érdeklődésem. Szép színei vannak? Mennyire tartós? Az még jobb lenne, ha lenne(lennének) olyan hölgyek akik használták a sublime mousse-t, és most a palette-t is és tudnának összehasonlító véleményt írni.
Szia
Megkérdezhetném, hogy olyan vörösesszőke lett-e a végeredmény és hogy milyen volt a kiinduló hajszíned ?
Ennek igazán örülök! :)
Remélem majd nekem is tetszeni fog az eredmény! :)
szia!
én most7végén festett be a a 950-es aranyszőke árnyalatra. én nagyon meglepődtem, nagyon szép lett! egyet bánok, hogy nem 2 flakonnal vettem mert hosszú hajam van, de így is nagyon szép lett! sajnos a hátsó részen a hajamnak nem fogta be csak egy pár tincset de ez nem a festék hibája! Nekem nagyon bevált és én ezt fogom választani a fodrász helyett:-)
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi!
Használta már valaki közületek, ha igen mik a tapasztalatai?
Most lehet tesztelni ezt a típusú hajfestéket, amire itt kell jeletkezni: [link]
Én is kitöltöttem, mivel vörös színű a hajam már több mint egy éve ezért én a 388-as színt választottam.
Kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni... :D
További ajánlott fórumok:
- Palette világosbarna hajfestéktől lesz középbarna hajam?Írjon aki próbálta!
- Hab állagú hajfestékről mi a véleményetek?
- Palette hajfestéket miért ócsárolják sokan?
- HAB állagú hajfesték
- Palette hajfesték, felbontottam színpróbára, de az színelőhívó emulzió tasakos... Meddig tudom így tárolni? Visszazárni nem lehet
- Miskolcon lehet még kapni Palette Mousse Color Hab Állagú Hajfestéket, ha igen hol?