Paleos milánói sárgarépa-spagettivel recept


50 dkg darált hús
1 doboz gomba apróra vágva
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
kókuszolaj
olívaolaj
natúr paradicsomlé
só, bors, bazsalikom, oregánó
2 szál sárgarépa
reszelni való sajt ízlés szerint
A Paleos milánói sárgarépa-spagettivel elkészítési módja:
A hagymát finomra vágom,megdinsztelem a kókuszolajon, beleteszem a húst meg a gombát és fedő alatt megpárolom, pirítom.Utána beleteszem a kis lapokra vágott fokhagymát, fűszereket, paradicsomlevet és a legvégén mehet bele egy kevés olívaolaj. A sárgarépát krumplihámozóval kis csíkokra vágom, és a szószról levett szafttal és pici kókuszolajjal pár perc alatt kevergetve puhára főzöm.
A megpárolt répát tányérra halmozom, rá jöhet a szósz és a reszelt sajt.
Cukkinicsíkokkal is finom a répa helyett.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Mariann63, 2012. máj. 8. 09:34
A paleos milánói sárgarépa-spagettivel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.