Paleo gyesztenyebonbon recept
A Paleo gyesztenyebonbon hozzávalói:250 g natúr gesztenye massza
20 g zselatin por
kb. 3 dl víz
10-12 dkg-nyi édesítés
2 ek. kókuszzsír
A Paleo gyesztenyebonbon elkészítési módja:
A vizet egy kis lábosba teszem, elkezdem melegíteni, hozzáadom a zselatint és a kókuszzsírt. Folyamatos keverés közben felforralom, majd lehúzom a tűzről. Beleteszem a gesztenyemasszát, az édesítőt, és elektromos habverővel alaposan összekeverem. Szilikonos bonbon formákba csorgatom, majd 1-2 órára hűtőbe teszem.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: andi6020, 2014. nov. 29. 23:04
A paleo gyesztenyebonbon elkészítési módja és hozzávalói.