Padlizsánkrém szabad tűzön. recept
50 perc
A Padlizsánkrém szabad tűzön. hozzávalói:
2 nagyobb padlizsán
2 nagy fej vöröshagyma
só
őrölt fekete bors
olaj ízlés szerint.
A Padlizsánkrém szabad tűzön. elkészítési módja:
A padlizsánt a kés hegyével (villával) megszurkáljuk és a szalonnasütéshez rakott tűzön, (vagy parázsban) többször is megforgatva megsütjük. Közben apróra vágjuk a vöröshagymát, elkeverjük sóval, őrölt fekete borssal és olajjal, majd hozzáadva a héjától megtisztított sütött, összetört padlizsánt.Az egészet alaposan elkeverjük és friss kenyérrel fogyasztjuk.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2010. jan. 19. 05:44
A padlizsánkrém szabad tűzön. elkészítési módja és hozzávalói.