Oxy reload- szinleszedő-pigmenteltávolito? (beszélgetés)
A színleszedők után nem ajánlott egy bizonyos tónusnál sötétebbet festeni, mert könnyen ugyanolyan sötét lehet az eredmény, mint volt. Aztán lehet kapkodni...
Ejjha. Úgy látom, olyan régen nem voltam fenn, hogy törölte a hozzászólásomat.
Szóval..amikor visszafestettem, akkor ha jól emlékszem, sötétbarnát kértem, és azt is kaptam. Viszont arra is emlékszem, hogy csak tíz percet volt rajta a festék, mert látta a fodrász, hogy nagyon gyorsan bekapta..mármint a hajam a festéket.
Igen, magamnak csináltam, nem bonyolult.
Egyébként azért tértem vissza erre a fórumra, mert ismét megakarom csinálni, ugyanazt szeretném mint te. Sötétbarnából hamvas szőke, mert olyasmi az eredeti is.
szia én nem probálom ki épp ezért is árulom. hennával kezelt hajra nem lehet
Szia! Akkor ezek szerint Te már próbáltad az oxi reloadot. A kérdésem az lenne, hogy amikor ráfestettél, olyan színt kaptál, amit szerettél volna, vagy teljesen mást. Mert sokszor olvastam már, hogy volt akinek visszafeketedett a haja. ??? Én most arany/sötétbarna vagyok és hamvas középszőke szeretnék lenni. Ja, és te csináltad magadnak? Köszi a választ.
Sziasztok!
sysy66 én is feketéből szeretnék barnát... kérlek ha kipróbáltad írd meg, h jó e... meg hogy nem tette-e nagyon tönkre a hajadat...
köszi
Kipróbáltad már az oxyt?:)
fekete és barnát szeretnék:)
szia, köszi a választ, az egész jó árban is van. Amúgy van egy oldal, reklámozni nem akarok, de ha rákeresel googleban h suzanna és oxy reload, biztos ki fogja dobni. Ott sok tapasztalatot és információt megtalálsz.:) Ha megcsináltad a hajad légyszi írd le milyen lett.:D Neked amúgy milyen színű a hajad és milyenre szeretnéd?
szia én szombathelyen a koszegi utcában. 2700 ft volt.
ez nem szőkít, hanem leszedi a hajról a festéket károsodás nélkül.. sokáig fekete voltam, aztán satírozással lettem majdnem szőke..rengeteg idő és pénz árán. sajnos akkor még nem tudtam erről a termékről, ha tudok biztos azt próbáltam volna ki először :S
Szia sysy66!
Én csupa jót hallottam róla, úgyhogy szerintem nyugodtam kipróbálhatod, már én is rég nekiestem volna a hajamnak, ha találnák valahol..:S Te hol vetted, ha szabad tudni? :)
minden színleszedő és szőkítő tönkreteszi a hajat, én nem próbálnám ki... Túl vagyok már egy ilyen szőkítéses cirkuszon, kb 2 évembe telt mire újra szép lett a hajam
sziasztok. ki használta már ezt?
én ma vettem egyet de kiváncsi vagyok kinek hogy volt be? azt mondják nem tesz kárt a hajban mint a szőkités.
:)