Oxigén torna - fogyás (beszélgetés)
Sziasztok!
Nincsen véletlen valakinek valamilyen pontos leírása ami alapján otthon is el lehetne sajátítani ezeket a gyakorlatokat?
köszönöm szépen a segítséget!
Szerintem ez nagy koppintás.A tóth Lívia "jógája" van ennyire jó és jóval olcsóbb.Ő az a hölgy aki az Avivát is csinálja és sok minden mást is. Profi a nő. ( én meg lusta vagyok-.P)
Ha nem tudod mi az Aviva , vagy a Liviát akarod megkeresni üsd be a google keresőbe, akár azt, hogy AVIVA, akár a Tóth líviát is. Az Aviva eccerűbb.
Beszéltem a Szvetlánával és kérdezgettem a tornasor összeállítási koncepciójáról, hát bizony akkor gondoltam magamban, "ügyes".
Tehát, ha legyőzném önmagam, már előbbre tartanék-.)))
Nektek sok sikert!
M. Monroe
Én is láttam ezt a riportot viszont nagyon pontatlan volt , mert nem mondta el a riporter, hogy hol van ez a torna klubb ,vagy van-e ilyen Budapesten , kerestem mindenhol, de csak Miskolcon találtam eggyett ????,
Ha valaki tud Bp.en akkor kérem írja meg nekem a címet!
Köszi:))
Ezek különleges pózok,vagy bármilyen tornagyakorlat után végezhető,ez a légzés?
Szia!
Ez érdekes,gondolom nem intenzív ez a torna?
Most volt a tévében egy szokatlan fogyókúrás módszer. A lényege, hogy valamilyen póz felvétele után mély levegőt kell venni, 8-10 másodpercig visszatartani a légzést.
Az oxigén a korábban felvett póz miatt a megterhelt izmokhoz áramlik.
A hölgyek, akik nyilatkoztak pár hónap alatt nagyon szép eredményt értek el.
Mivel sokszor láttam itt is, hogy mindenféle egészségügyi problémák miatt nem tudtok hagyományos sportokat űzni. Gondoltam, szólok, hátha ez segít valakinek, hogy megközelítse ideális súlyát...
További ajánlott fórumok:
- Fogyás torna nélkül, Zumbázva :) és a kaja
- Segíti a fogyást, ha torna előtt, pl. futás előtt betekerem magam fóliával?
- Lehetséges a fogyás sok tornával és mérsékelt étkezéssel, úgy hogy nem mondasz le semmiről?
- A Rubint Réka tornák segítenek a fogyásban vagy csak izmosítanak?
- Alsó fertályra (has, fenék, comb) tudtok valami hatásos fogyasztó tornát ajánlani? Bíró Ica hatásos?
- Eltört a nagylábujjam.Eddig heti 3-4-szer tornáztam a fogyásom érdekében, most + kímélnem kell a lábamat(3hétig).Mit tegyek, hogy ne hízzak?