az unokaöcsém élettársa mondta,őt hogy megalázták a kórházban.mert szülni akart,de császár lett a vége.legközelebb egy pincében szül.ha annyi eszed van kedvesem,nyugodtan.csak az a fura,hogy aki annyira oda van a természetességért,miért tömi a gyereket csipsszel,meg ilyenekkel.egy főzeléket nem főz neki.
örül szegény,ha valaki ellátja.gondolom nem gyűjtögette a borítékban a pénzt.nekem nem volt fogadott orvosom,de nem mondhatom,hogy nem tett meg mindent.és pénz sem adtam senkinek,pedig megtehettem volna.a nővérek is agyba-főbe dicsérték,hogy milyen szép baba,mikor eljöttünk,nekem aztán mondhatjátok.
Kimennek a vadonba, hogy ott nyugodtan, a természet lágy ölén szüljenek. Aha! Nyugodtan, mikor ott vannak a kamerák. Valóságsóban szülni. Ennél már nincs lejjebb. @
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.