Otthon van szoláriumod? Szeretném megkérdezni, hogy akinek van fekvő szolárium az otthonában, mennyivel fizet több áramszámlát? :-) (tudásbázis)
4. kiszvorosz (válaszként erre: 1. - L.Niki18)
2012. dec. 3. 10:57
Össztett a válasz:
a) annak éri meg otthonra szoligép, akinek mindegy, mennyi lesz az áramszálma.
b)a gépek fogyasztása sok dologtól függ: pl csövek száma/minősége, gyújtók száma/minősége.
c)az ipari áram (amivel a szoligépek nagyrészt működnek) általában olcsóbb, mint a fogyasztói.
d)ugyanúgy,mint az autóknál, az olcsó,régi gépek szervizelése, fenntartása többe kerül, mint az újabbaké.
Ha van még kérdés, szólj!
3. f9811ae891
2012. dec. 3. 07:19
Mire annyi idős leszel, mint én, ugy fogsz kinézni, mint egy aszalt szilva, ha megéred egyáltalán, mert ezek a gépek sokaknak okoztak már rákot sajnos. Az áramszámlával meg ne törődj, az lesz a legkisebb bajod, az garantált!
2. L.Niki18
2010. febr. 17. 14:11
Például én ha veszek egy használtat, otthoni használatra magamnak, akkor kb. heti 3-szor használnám.
1. L.Niki18
2010. febr. 17. 14:10
Otthon van szoláriumod? Szeretném megkérdezni, hogy akinek van fekvő szolárium az otthonában, mennyivel fizet több áramszámlát? :-)
További ajánlott fórumok:
- Idősek otthonában élők és hozzátartozóik segítsetek
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- Azt szeretném megkérdezni, ha én 31 évesen egy 50 éves elvált nőnél probálkozok, akinek barátja van, akkor mi fog ebből kisülni ?
- Mennyi pénzt fordítotok szoláriumozásra egy héten?
- Idős, beteg ember - hol van a legjobb helyen? Otthonában vagy intézményben?
- Szeretnék dolgozni idősek otthonában, kell hozzá valamilyen szakképzettség? Úgy tudom, hogy nem...de azért itt is megkérdezem.