Otthon tornázók klubja (beszélgetés)
Sziasztok! Én február óta tornázom, nagyon jó eredménnyel. Ki milyen típusú tornára esküszik?
Pedig most kell, hogy tavaszra már fomában legyünk, ne akkor kapkodjuk! Nekem ma RR1 volt.
Nagyon örülök hogy sikerült fogynod, csak így tovább!
Sziasztok!
Nagyon kellene a torna, de ebben a hidegben, sötétben semmi kedvem...
Ibuska1990! Köszi a jó tanácsot! Heti 3 bicikli, 2 torna (ezt javasolatd), igaz csak 2x45 percet biciklizem és 2x50 perc BA dvd-zem egy héten, de október óta lement 5 kg, lassan, de biztosan... remélem! Üdv. mindenkinek!
Hol vagytok lányok??? Nagyon eltűnt mindenki! Így nem tudjuk egymást bíztatni! Gyertek vissza!!!!
Nem tudom, de nekünk jó volt, nem volt semmi bajunk tőle.
Köszi!:)
Gondolom minden rendben volt Nálad, hogy tudtad tornázni, gondolom olyanoknál okozhatott a Réka tornája vetélést, akinél volt valami probléma.
Ezen a kettőt kívül nem tudok mást. Én Réka kismama tornájára tornáztam az utolsó napig és nem lett semmi bajom tőle. Sok sikert a babához!!!
nem, sajnos még nem :((( csak készülünk rá.
Ezt nem tudtam.
Kismama vagy? Ha igen akkor gratulálok és sok egészséget Nektek!:)
Igen tudom, de az a szülés utáni időszakra vonatkozik, olyan találtam már baba-mama jógát is, de köszönöm!
Béres Alexandrának is van,azt hiszem Détár enikővel csinálta:)
Valaki tud jó kismama tornát közületek, ami nem a Kállai Ildikóé és nem a Rubint Rékáé (ezt egyébként tiltják az orvosok, állítólag már vetélést is okozott!!!). Vagy valami olyan tornát, amit lehet kismamaként tornázni? Még nem vagyok az, csak készülök rá...:)
Sokat segítettél,köszönöm.
Igen az az.Nekem is csak az van meg..Lehet,hogy kezdő,de nekem nagyon bejött,totál leizzadtam:))
Én még a Hősök tornáját (Felvonulási téren forgatták) ismerem, Norbi Kardio Update aerobik. Háááát... szerintem azt ne vedd meg, nem bonyolult, de olyan sokszor megállnak benne (élő tornát vettek fel), mindig valakit felhívnak a színpadra, stb és ez zavaró, így az intenzitás elmarad :(. Inkább kezdőknek jók.
Még a Gladiátor fittneszre is tornázok az I-II. együtt csinálva elég izzasztó. Kicsit más mint a kickbox, mert nem ütések vannak benne, hanem szúrás-vágás,- szerintem leginkább a derekat formálja a Gladiátor I-II -, érdekes hogy más, de a kickbox-ok szerintem jobbak.
Remélem tudtam segíteni.
Én is.Szertintem az RR3 a legjobb rá.Az RR4 pedig azért jó,mert zsírégető tartományban mozog a pulzus.Olyan szép vállakat és dekoltázst formálnak ezek a gyakszik:)
Én is sajnálom hogy nincs külön felsőtest edzsés Én azokat nagyon szeretem:-)
Ez a kick-box I. ez az ahol a Pesuth Ritával tornázik? , mert nekem csak az van meg de az elég kezdő keresgélek másik kick-boxot. Szóval akkor már csak a II. keressem, vagy ez teljesen másik I-II.??
Én arra értettem,hogy gyenge,hogy tricepszre nincs gyakorlat,pedig az integető háj csak azzal tünik el.Mondjuk Én megállítom a lemezt és hozzáteszem az RR4 tricepszét,de akinek egyáltalán nincs még Réka Dvd-je ez az első, az nem tudja hozzákombinálni.Szerintem ezért nem túl jó ez a program,sok a hiányosság.
Jaj basszus,de zizi vagyok..Azt hittem új norbi dvd-re gondolsz...Sorry..
csináld nagyobb súllyal... akkor jobban meg fogod érezni :)
Sokáig csak az Update pékségekben lehetett kapni vagy A norbis Web áruházból rendelni.De már Láttam a Media Markban és a Tescóban is.
Rubint Réka 2009.Ez a cím és az alcím:Légy feszes és fitt heti 4 edzéssel!
Mi a legújabb címe?Nem láttam még sehol..
Szia,tegnap délután megvettem a kickbox 1-et,naggyon bejön,totál leizzadtam.Szerintem is szuper!!Bár Norbi tényleg fárasztó benne..Norbi régi aerobik dvd-kről vélemény?Nehezek a koreográfiák nagyon?Az ugrálás nem érdekes,csak a koreográfiát nem bírom megjegyezni:))
A legújabb is jó.Van benne egy teljes testet átmozgató 40 perces rész.Abban van,hogy felsőtestet kombinálja a combal,de tricepszre egyáltalán nincs benne gyakszi.Viszont a ennek a 40 percesnek a popsis része az nagyon brutáll.
Van még ezen kívűl egy 20 perc külön comb ,popsi és has.Én a 40 percel csak a hasat kombinálom.
Nem rossz Dvd kár,hogy a felsőtest elég gyenge benne.
Sziasztok Lányok! Én rendszeresen tornázok kickbox I-II dvd-jére, tudom ajánlani, nem túl hosszúak, ami előny időhiány esetén, de ha keményen végigcsinálja az ember akkor megizzasztja (legalábbis engem). Ami negatívum: Norbi stílusa roppant fárasztó tud lenni :)
Az I-es ugrálósabb, a II-esben pedig már komolyabb a koreográfia.
Napok óta nem tornázok, de jövőhéten újra kezdem. Mostanában szinte minden héten újra kezdő vagyok:)))
Nem tudom milyen a kick-box dvd. Norbitól én csak a Duci tréningeket csináltam lazítás képpen:-)
További ajánlott fórumok: