Az jó ha reggel 1 órát futok napközben 2 órát tornázok este pedig 2 órát bicajozok? (tudásbázis)
..ha ez Neked jó? :)
Irigyellek amiért ennyi időd van:D
Hogy van ennyi időd naponta sportolni?! Irigyellek...
Én az ötödével is beérném...
"Az jó ha reggel 1 órát futok napközben 2 órát tornázok este pedig 2 órát bicajozok?"
azért irigyellek, hogy neked van erre időd
:((
Megnéztelek az iwiwen is. De ez a súly és magasság láttán, a hozzászólásaid alapján:
Nem fogynod kéne, hanem egy jó nagy taslit kapnod. Mire akarsz törekedni? Anorexiára?
Igen, igen! :)))
Nem is gondoltam, hogy olvastál! De tök jól esik! :)
Hát, most csak előkészületben az a napló, mert nekem se sürgős :).
Sziasztok
húúú ez még nekem is sok......
én napi 2x edzek, és sokan azt mondják az sem normális.....most azon vagyok, hogy csökkentsem az edzéseket, mert 9 hónap után már érzem,hogy túlzásba vittem.......
Helló kolléga! :)
Pont ezt akartam kérdezni én is!
És azt még meg sem kérdeztem: hány centi vagy és hány kiló?
Ha szeretnél, természetesen privát üzenetben is válaszolhatsz.
Szia, Zita!
Nem írtad, hogy az említett mozgások milyen intenzitásúak (sebesség, lejtő-emelkedő, torna jellege, intenzitása).
Ezért csak egy közelítő, ámbár ismerve a hozzád hasonló fogyókúrázóak hozzáállását, talán relatíve - de legalábbis kellőképpen - megalapozott véleményt tudok mondani.
Szóval ha az intenzitás olyan, mint gondolom: ez iszonyatos mennyiség, ha nem vagy élsportoló, ahogy itt már írták.
Nem tudod kipihenni magad rendesen, amit ront az is, hogy fogyókúrás diéta során a kellő tápanyagbevitel - ami ilyen mennyiségű mozgáshoz kellene - nehezen biztosítható, még táplálékkiegészítés mellett is. Egyébként valószínűleg nem fogod ezt bírni.
Értelme pedig nincs sok, főleg nem kezdőnek, mint neked. Ahogy már a Biológus kolléga írta, elég lenne figyelni a táplálkozásodra, és mellette rendszeresen, intenzíven - de nem ilyen mennyiségben! - mozogni.
A lányom élsportoló. Alapozáskor van napi 2-3 edzése.
Ha 5 kg felesleged van nem kell megszakadnod. A felét bőven elhagyhatod! Pillanatok alatt le fog Rólad menni így is.
Láttam, az adatlapodon ugye :)
Én sem panaszkodom! :)
Hát meg arra is gondoltam, hogy az ízületek, szalagok se bírják a végtelenségig...
Az nem sok.
De gondolom, ha ennyit sportolsz, nem fogsz fogyni igazán, csak megy a zsír és jön az izom, annak van csak aztán igazi tömege. :)
tudni tudok, csak azt nem értem minek?
Napi öt! óra sport mellett?! Hmmm?
Szerintem az is tök jó, ha kihagyod a cukros löttyöket, többször eszel sovány húst és salátákat, főleg vacsorára, de legfőképp mértékkel, inkább többször keveset.
Mennyit szeretnél fogyni?
További ajánlott fórumok:
- Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban...
- Szerintetek ha 33 honapos kisfiamrol leveszem a pelust, mennyi idő még megtanulja a napközbeni szobatisztaságot?
- Mit tegyek, hogy napközbeni elalvás ne egy cirkusz legyen?
- Ki miért van otthon hétközben, napközben?
- Ti beszéltek a párotokkal napközben telefonon?
- Kislányom 9, 5 hónapos, apadóban a tejcsi, reggel sok van, de ha napközben is szopiztatom, este tápszerrel pózolni kell. Küzdjek még?