Ötleteket várok hajszínre (beszélgetés)
7. happy83 (válaszként erre: 1. - Cukorcica1998)
2012. dec. 14. 11:30
Ha nincsenek ősz hajszálaid...akkor én a helyedben nem festeném az egészet...pláne nem szőkére. Inkább valami bronzos...vöröses melírcsíkokat tennék bele.....
6. Rescue (válaszként erre: 1. - Cukorcica1998)
2012. dec. 14. 09:25
Szőkét semmi képpen! Annyira el fog ütni az arcodtól, a szemedtől, az egész összképtől, hogy az szörnyen nézne ki. Inkább melíroztass világos színeket, de ne szőkét, barna vmilyen árnyalatait..
5. f3000dc5ef
2012. dec. 14. 08:30
Inkább barna mint szőke.
4. This_is_me
2012. dec. 13. 22:43
Lehet, hogy ez gáz, de amíg szőkére volt festve a hajam, én sosem szőkítettem a szemöldököm, pedig sötétbarna. Sose szóltak meg érte :)
Így elképzelve szerintem nem lenne jó a szőke, inkább a barnának valamely más árnyalata, vagy ha mindenképp szőkét akarsz, akkor melír esetleg.
3. d68b49c072
2012. dec. 13. 22:06
Világositsd ki a szemöldököd,mert szőke hajhoz nem lesz jó a fekete szemöldök szerintem..:)
2. kisj
2012. dec. 13. 22:04
Fekete szemöldök szőke hajjal remek!!
Pont mint Kiszel Tünci.
2012. dec. 13. 22:01
nagy sötét barna boci szemekhez fekete szemöldökhöz vékony ajakhoz kerek archoz eredetileg sötétbarna hajhoz... milyen haszín illik?erőssen gondolkozok a szőke hajszinen de lehet rossz választás lenne...
További ajánlott fórumok:
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Elvileg mindig a nő választ párkapcsolatban, de ebben az esetben én mit tudok tenni? Ötleteket várok.
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- Kertemet szeretném csinosítani. Egyszerű ötleteket várok pl.szalonnasütőhely, grillező, medence a gyerekeknek, virágágyások, stb.
- Hogyan lehet házilag megnézni, hogy a hálószobában hol megy a vízér? Csak pozitív ötleteket várok!
- 30. szülinapra ajándékötleteket várok !☺