Ösztrogén túlsúllyal teherbeesni (beszélgetés)
érdekes, amit írsz, lehet benne valami. nekem reggelre jött meg rendesen, így 7főn megyek vérvételre. kiváncsi leszek,hogy milyen eredméyem lesz. mondjuk a 21. napi vérvétel fontosabb, mint most ez. mert ugye ciklus első felében az ösztrogén termelődik, utána meg a progi. peteérést érzem, szóval avval nincs gond, hanem h utánna megtapadjon a baba ahhoz kéne h legye4n elég progi a szervezetemben. megvettem a krémet. ha meglesz az eredményem elkezdem kenni magam, meg remélem gyógyszert is kapok rá. de még nem kiabálok el semmitse, de másra nem tudok gondolni, hogy mi lehet a baj. nem akarsz elmenni egyszer egy ilyen vérképre? érdemes ám szerintem, tisztábban látsz mindent. ha esetleg akarsz beszélgetni írj privit nyugodtan.
Nem igazán, egyelőre én még nem voltam semmilyen vizsgálaton csak próbálok utána járni pár dolognak. Azért gondolkodtam el ezen a prog hiány dolgon, amikor kifigyeltem, hogy Nálam sokszor viszonylag rövid az ovu utáni időszak. Legutóbb is 28 napos volt a ciklusom és a peteérés a 18. nap körül volt, ami szerintem azt jelenti, hogy a prog nem dolgozik valami jól...
hali csajok, hát tsh-m rosszabb lett mint multkor. 5.6 lett :(
mo9st várom h megjöjjön a menzesz és ciklus 3. és 21. napján megyek vérvételre, ilyen hormonosra, hogy kiderüljön mitől ennyi, me uh nem mutatott semmit se anti tpo, szal a progival lesz valami baj.
amugy tünetek, fáradéknyság, hideg érzet, hideg végtagok, hízás, ingerlékenység, stressz :S
meg még van pár bizti. mst rendeltem, woman's krémet, és ha beigazolódika bajom, akkor használni fogom! és minél hamarabb babás lehetek :) bárcsak :)
amúgy ez hormontanácsadós csaj mondta h ez lehet a baj, ha minden más eredményem jó. remélem kapok rá valami gyógyszert is ha ez a baj. csak derüljön ki.
Emma, ismerős vagy eebben?
Szia Anett!
Remélem kedvező lett a vérvétel eredménye! :-)
egyébként miből gondolod, hogy ez lenne a baj? csak kíváncsi vagyok, milyen tünetei vannak ennek Nálad.
jaj, de jó :) már 1.5 hónapja szedem, csüt-ön voltam vérvételen,kiváncsi vagyok az eredményre h befolyásolja e :) drukkoljatok holnap megtudom
A barátcserjét szokták ajánlani a természetgyógyászok.
Köszönöm a segítséged :) a héten elmegyek dokihoz, meglátjuk mit mond.Remélem tud segíteni, ha tényleg ez a bajom.
Helyesbítek:a 2vèrvéel akkor van,mikor terhesség miatt-ill.h nem esel teherbe,amiatt-vizsgálnak.Ilyenkor-eløször csak egy van,de lehet,h neked a máik lesz,nem tudom mi a konkré panaszod,előzmény.
Igen,kèrheted,de ha még nem ott tartasz,h kb.2éve nem esel teherbe,akkor simân hormonokat egyszeri vérvételből.Én is közóltem a nödokival,h midegyik mást mondott vizsgálat nélkül és szeretném,ha elküldene hormonvizsgálatra.Nekem más tüneteim voltak,de egyik azt mondta változókor,másik,h sok a ffihormon,aztán kiderült,h még a pajzsmirigyem is rendben.Te is mondhatná,h voltál magánnál és nem vizsgált meg,csak úgy mondta.Persze most ne magánhoz menj,mert z csak fizetősre küld el.
3. illetve 21. napi vérvételből csinálták? és én azt kérhetem sztk alapon is h megnézzék?
Ez csak akkor biztos,ha csinâlnak hormonvizsgálatot,nekem 3féle nődoki 3félé mondott-nem teherbeesés miatt-,de a hormonvizsgálat kimutatta,h semmi baj a hormonjaimmal.De sok gyògynövény van,ami jó.De konkrétan is tudni kellene mi bajod.
sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen természetes gyógymód van az ösztrogén túlsúlyra? hétfőn elmegyek nődokihoz, de több mint valószínű hogy ez a bajom, ami miatt nem jöhet a baba????
Valaki hasonló cipőben????
Mit szedjek rá? vagy csak a doki írhat fel gyógyszert??? valaki meséljen errőlnekem léccike.
További ajánlott fórumok: