Osztrákok (beszélgetés)
En a magyara irtam hogy lenezik egymast , pont abban amint picivel több van mar be jön a " magasra ugralo " fenomen.
Erdekes a ferjem magyar o. szuletett de soha addig amig nem szerteztek tudotott rola hogy kicsoda valoban addig levolt nezve . Csunya fenomen ha az embert azert keresik fel hogy milye van nem pedig hogy kicsoda.
hát én most 23-án is tapasztaltam lenézést, vagyis inkább a szemtanuja voltam, de az ilyen eset sem az első volt már amit végig néztem.
Azzal viszont egyetértek hogy egymást is lenézik, egyik osztrák imádó ismerősöm is elismerte hogy aki pl nem hozza rendbe időben a kertjét, na azt lenézik, meg a tartományok alapján is, azt figyelik hogy ki melyikből jött és a gazdagabb nézi le a szegényet.
Ez az alando hogy valaki lenezne a magyarokat teves .Inkab egymast nezik le es milyen oka lenne az osztraknak hogy leneze a magyart ?
Tevedes , volt ra lehetöseg hogy tapasztaljam sem a magyarokat se a csecheket nem neztek le . Latak a CZ rendszamom es nem tudtam merre- arra szonelkul megaltak es segitökeszek voltak utba iranyitani .
Bodapesten hasonlo szitu valamelyik belvarosi keresztedesnel es ahelyet hogy segitseget kaptam volna - forditva ellettunk kuldve a jo k... anyankba meg a kocsira vonotkozalag ramorrantak egy igysegi frazist irigysegböl ) . Ok . ez meg a Trabik korszaka alatt törtent de most sem jobb a komunikacio szitu m. o. a hasonlo szektorokban.
Hát az:D
Messze menő következtetéseket nem szabad levonni róluk.(osztrákokról)
akkor már csak kettő közül kell kitalálnom xDD
Legyen akkor Vas megye
Elfeljtetted ; nem irigyek !
Becsban laktam a 13 becirkban Jozeff Listergassen 7 valamenyiben es csak csodas kultivalt emberkek vettek körbe.
Gyerekek az iskolaba elledtek fogadva csak egy dolog ami nem igazan tudtam es akartam akceptalni a hittant mar mind kisiskolaban . Senkinek soha meg a szulönek sincs arra joga arra hogy a gyereket befolyasolja . Gyereknek a szuveren joga hogy maga valassza meg a sajat hittet. Nem beszelve a velemnyem a katoolikus papsagrol es vatikannak a indoktrinalo politikajarol.
2 ev utan mentunk tovab , jo volt megismerni az örsteraihise kulturat .
Nekem nincs semmi bajom velünk. Már inkàbb kedvelem őket. Kedvesek, segìtőkèszek boltban utcàn. Viszont munkatàrskènt akkor fogadnak el,ha rendesen beszèlem a nyelvüket. Jah, mèg pàr dolog: precìzek, tisztàk.
(Èszak-Tirol, kezdő nèmetes)
nem hiszem, nagyon sokan egyetértenek velem az osztrákokkal kapcsolatban. Menj a Nyugat-Dunántúlra, ott kérdezz végig mindenkit, a többség azt fogja mondani amit én vagy csak hasonlót.
Maga az ország szép, én szeretek átjárni, hogy kiránduljak egyet, de csak túristáskodni vagyok hajlandó ott.
Negatívat.
Lehet csak te látod máshogy az osztrákokat:D
Most nézem szinte minden fórumod Ausztriáról szól.
Ennyire szereted vagy utálod?:D