ezt a dolgot eggyutt kellett volna megbeszelni,baris szerintem.De ha megmagyarazod a baratnodnek biztossan hogy megfogja erteni.ojan nincs,hogy nem tudtad valami oka volt?rosszul voltal talan?
Ha a barátod, megbocsát. ;) Talán csak dohog, hiszen mégsem vághat jó pofát ahhoz, hogy ott hagytad őt. Viszont meg kell értenie a te érzéseidet is. A születésnap mégiscsak egy nap és a ti barátságotok gondolom nem csak egy napja tart. :)
Legjobb ha szemelyessen kersz tole bocsanatot(ha megbocsajt) mert az az igasag hogy a cselekedetedre nincs igazan magyarazat,miert hagytad egyedul?mi volt az a rosz erzesed?
A születésnapján megbeszéltük hogy egész nap együtt leszünk. Megyünk bulizni este meg stb.. és amikor odaértünk a szórakozóhelyre én ott hagytam. Nem hívott senki mást csak engem. Azt akartam hogy a legjobb napja legyen! És a legrosszabbra sikerült..és azért léptem le mert rossz érzésem volt.. nem tudtam neki sem elmondani hogy mit éreztem akkor abban a pillanatban hogy a legjobb ha haza megyek.. :'(
ha hosszu lenne leirni akkor sajnos mi sem tudunk segiteni,mert nem ertsuk a lenyeget,baris szerintem,de ha tudunk es lesz idod le irni akkor talan segithetunk!