Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Összeköltözés...... fórum

Összeköltözés...... (beszélgetős fórum)

1 2
42. Szandikkka (válaszként erre: 39. - Tündér74)
2010. febr. 25. 13:05

Már volt szó házasságról!

Csak előtte meg szeretnénk próbálni,az összeköltözést!

Működik-e egyáltalán!

De ha így haladunk ez ki sem fog derülni!:(

41. Szandikkka (válaszként erre: 40. - 2a033963fa)
2010. febr. 25. 13:03
Nem tudom,de már kezdem én is azt hinni,hogy tényleg nem akar összeköltözni!Minden jel erre utal:(
40. 2a033963fa (válaszként erre: 1. - Szandikkka)
2010. febr. 25. 12:24
Lehet csak tényleg finnyás,de nekemn volt egy ismerősöm aki ugyanezt csinálta,és titkon nem akart összeköltözni.De reméljük nálatok nem erről van szó.
2010. febr. 25. 12:23
Nekem az a legfurcsább az egészben, és lehet, hogy én vagyok maradi felfogású, hogy már 3 éve vagytok együtt, de még mindig csak az összeköltözésen gondolkodtok. Nem szeretnétek kicsit többet egymástól? Gondolok itt az eljegyzésre stb. Vagy ez már ciki manapság? Vagy nincs meg az igazi szerelem köztetek?
2010. febr. 25. 12:06
Oké!
37. 81Krisztina (válaszként erre: 35. - Szandikkka)
2010. febr. 25. 12:05
Nincs mit, bár igazából tanácsokat mindig könnyebb osztogatni... Remélem sikerül tisztázni, majd jelentkezz hogy alakul a dolog!
36. 9bbaa658f2 (válaszként erre: 33. - Szandikkka)
2010. febr. 25. 11:16
Képben vagyok,azért írtam ezt mert érzem ez csak kifogás a részéről.Bocsi ha nem jól írtam.:D))
2010. febr. 25. 11:15
oké,köszi a tanácsokat Krisztina!
2010. febr. 25. 11:13
Hát igen, ilyen "butaság" miatt egy amúgy jól működő dolgot eldobni... kicsit a sarkára kéne álljon. 3 év elég sok idő, csak úgy eldobni... de az sem megoldás hogy hétvégenként találkoztok, hiszen csak rajta múlna hogy ne így legyen. Próbálj megnyugodni, ne ingerülten és "sírós" hangulatban beszéljetek. van pár napod, kapcsold ki kicsit az agyad, gondold át magadban mit akarsz neki mondani. Most lépnem kell, később leszek megint:)
33. Szandikkka (válaszként erre: 32. - 9bbaa658f2)
2010. febr. 25. 11:13
nem az a gond,hogy nem találunk megfelelő albit!!!
32. 9bbaa658f2 (válaszként erre: 28. - Szandikkka)
2010. febr. 25. 11:09
Jó kis város,én is itt lakom,találtok ha akrtok olyat ami megfelel.
2010. febr. 25. 11:05

Hétvégén találkozunk legközelebb,akkor úgy is eldől a dolog!

Tovább így nem folytatom!Vagy költözünk vagy hagyjuk az egészet!Igazából azt mondta,nem szeretné,ha emiatt vége lenne a kapcsolatunknak!Én sem!

30. 81Krisztina (válaszként erre: 28. - Szandikkka)
2010. febr. 25. 11:02
nem vagyok miskolci, de jártam ott párszor, nem kisváros, nem hiszem hogy ha ráfekszik az ember max 2 hét alatt nem talál albérletet. egyedül viszont semmiképp se menj, amíg tudsz maradj anyuddal, ha volt munkád, most is találnál talán. egyedül albérletet fizetni, és még félre is tenni... nem egyszerű.
2010. febr. 25. 10:59
Én is ezen a véleményen vagyok, tudatni kell vele, hogy neked viszont élned kell az életed. 30 évesen már eldönthetné hogy mit akar, mi a fontos neki. nekem egy 7 éves kapcsolatom ment rá. 10 percre lakott tőlünk a szüleinél, kértem költözzünk össze, kertes házban lakunk, lett volna hely, de nemet mondott.. és én pontot tettem a végére, pedig már a gyűrűkért mentünk volna. ennyi idősen el kell tudnia szakadni a szülőktől, látja ő is hogy nem jössz ki anyóssal, ha életet tervez veled akkor mindenen keresztül megy. vegyél erőt magadon, ne sírd el magad, ez a legrosszabb, sose mutasd neki hogy te jobban akarod... egyszerűen kérdezd meg, figyelj drágám, komolyan gondolod te ezt? hiszen átmeneti dologról van szó, a lényeg hogy együtt legyetek. erre kell válaszolnia valamit és te látni fogod, érdemes-e vesződni tovább.
2010. febr. 25. 10:57
Én már nem szeretnék anyummal lakni 24évesen(jól kijövünk anyummal,ezzel nincs gond),de szeretnék már a saját lábamra állni!Ahol lakom nem igazán van munkalehetőség!Mindenképpen szeretnék elköltözni!Amugy Miskolcon keresünk albit a barátommal!
27. puritan (válaszként erre: 24. - Szandikkka)
2010. febr. 25. 10:50
Bizony én bejelenteném a fiúnak, hogy keresek munkahelyet a jelenlegi lakhelyemen. Meglátnám, hogyan reagál erre. Vagy megfelel neki villámgyorsan valamelyik albérlet, vagy megkönnyebbül, akkor pedig nincs miről beszélni ugye.
26. Szandikkka (válaszként erre: 25. - 81Krisztina)
2010. febr. 25. 10:49

30éves!

Az a baj,hogy erről a témáról már nem tudok vele nyugodtan beszélni,sírás a vége részemről!:(

Idegesít ez a helyzet!

2010. febr. 25. 10:46

Hány éves a fiú?

Én nem akarlak lebeszélni róla, nem ez volt a célom, csak nézd végig, te otthagytad a munkahelyed, rohangálsz vele nézelődni, neki semmi nem megfelelő, gondolom hogy kivagy már az egésztől, ki ne lenne? Szerintem ülj le vele, hogy tényleg komolyan gondolja-e, hiszen neked is építgetni kell az életedet, dolgoznod kell, megszokni a másik várost stb., és mindehhez megtanulni együtt élni vele, ami nem 2 nap lesz, hogy azután közös jövőt tudjatok tervezni. Beszélj vele mindenképp, de ne idegesen, mert ingerülten nem lehet.

24. Szandikkka (válaszként erre: 23. - Puritan)
2010. febr. 25. 10:46

Anyummal lakom!

Szerintem ő támogatja ezt,vele nincs semmi gond!

23. puritan (válaszként erre: 22. - Szandikkka)
2010. febr. 25. 10:44

A szüleidnél laksz ezek szerint?

Ők mit szólnak ehhez a lépésedhez?

22. Szandikkka (válaszként erre: 19. - Puritan)
2010. febr. 25. 10:43
Legfőképpen itthon vagyok albit,munkahelyeket nézegetek!Természetesen ha albit megyünk nézni értem jön,haza is hoz!
21. Szandikkka (válaszként erre: 18. - 81Krisztina)
2010. febr. 25. 10:42
Gondolkozok azon,hogy inkább hagyom az egész költözést,már a kedvem is elment tőle!:(
2010. febr. 25. 10:42
Hát ez egyre érdekesebben alakul ahogy többet írsz, még ha valaki tudja, mondja már meg mi a baj manapság a 30as korosztállyal mért nem tudnak lekapcsolódni a mamáról???
19. puritan (válaszként erre: 16. - Szandikkka)
2010. febr. 25. 10:39

Miből élsz?

Hogyan tengeted a napjaidat, amikor éppen nem albérletet kerestek?

Ki fizeti az utazást, mert azért 70 km oda-vissza, nem két fillér.

18. 81Krisztina (válaszként erre: 13. - 81Krisztina)
2010. febr. 25. 10:39
Igazából ha szeretne, bárhol veled akarna lakni. Ne haragudj a nyers kifejezésért, de én is voltam hasonló helyzetben. mire én leköltöztem már megvolt az albérlet, tudtam hogy bízhatok benne, és nekem is tetszeni fog. Én sem jöttem ki az anyjával ezért kellett külön költöznie, mert úgy döntött velem akar élni. az anyja még kulcsot sem kapott, pedig nagyon kérte, hogy majd ő takarít meg ilyenek amíg mi dolgozunk, mert tudtuk hogy arra megy hogy szétugrasszon minket. igaz a kapcsolat becsődölt, de teljesen más dolog miatt. de akkor az volt a legfontosabb hogy együtt legyünk.
17. Szandikkka (válaszként erre: 13. - 81Krisztina)
2010. febr. 25. 10:38

Az anyja egyáltalán nem támogatja ezt az albérlet dolgot,felesleges pénz kidobásnak tartja!

A szülei azt szeretnék,ha hozzájuk költöznénk!

Hatalmas házuk van bőven elférnénk,nem ezzel van a gond,csak én egyáltalán nem jövök ki az anyjával!

Még az elején megmondtam nekik,hogy oda semmiképpen nem költözöm!

16. Szandikkka (válaszként erre: 14. - Puritan)
2010. febr. 25. 10:36
Ahogy mondod!
2010. febr. 25. 10:34

Szia!

Ha csak átmeneti lenne az albérlet, akkor nem látom értelmét a túlzott válogatósságnak. Hiszen szerintem nem az számít (jó kis túlzás mert alapvető igények azért legyenek) micsoda palotában laktok, hanem hogy ti milyen hangulatot tudtok teremteni abban a lakásban. Szóval egyelőre Neked mindenképpen szükséged lenne egy majdnemmindegymilyen lakásra, hogy elkezdhess dolgozni. Ne hagyd hogy elodázzódjon a döntés, legyél megértő de azért állj a sarkadra. Én nem tettem 5 évig nem jutottunk düllőre végül ott hagytam. Lehet hogy találtunk volna megoldást ha határozottabb vagyok. A mostani párommal nem volt sok választásunk gyakorlatilag egy hónap után össze költöztünk. Nem bántam meg.

Sok sikert.

2010. febr. 25. 10:33
Te akkor ezek szerint 70 km-re laksz most tőle, nincs munkahelyed és utazol már fél éve, hogy albérletet keressetek?
2010. febr. 25. 10:33
azért a közös lakást óvatosan. fél év az hamar elmegy nem tudom az elég-e kiismerni a másikat.. ezt majd ti látjátok. nekem a leírtak alapján elég bizonytalannak tűnik a srác, ha nem jöttök ki az anyjával nem lehet hogy ő is beleszól a háttérből? Neki mi a véleménye hogy összeköltöztök?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook