Összedűl a mézeskalácsházam!! Segítsetek miért nem áll meg? Már teljesen el vagyok keseredve. :(( (tudásbázis)
ezt a linket nézd meg letőlthető sablon is van hozzá videó mutatja mit kell tenned.sok sikert és kérlek jelezz vissza sikerült e
Szia Emília 78!
Zselatinnal is össze tudod ragasztani. Tutira nem esik szét!
Sziasztok!
Mérgembe otthagytam, aztán elmentem a boltba még ezt-azt megvenni és mire hazajöttem újra nekiálltam a félig otthagyottnak. Addigra a cukros tojásfehérjés cucc a tálba is kezdett megszilárdulni és akkor próbálkoztam vele újra és gyönyörűen meg állt. Nagyon sajnálom, hogy ezt nem tudtam előre, hogy ha állni hagyom akkor keményedik szárad nem olyan folyós és könnyebb, gyorsabb vele dolgozni. Sajnos mivel elfeküdt eleinte az oldalfalak így mondjuk azt hogy hófúvás volt és havas lett a ház oldala :D. Hát ilyen lett, teszek fel mindjárt képet.
Köszi a segítséget, a karamellás dolgot meg jövőre ki fogom próbálni, felírtam a receptembe, úgyhogy nem lesz elfelejtve, nagyon köszi mindenkinek. :) Boldog Karácsonyt!
Az igaz, hogy nagyon sok procukor kell bele. Jó sűrűre kell ezt a masszát. Annál hamarabb megköt.
Nekem eddig jó volt, de a karamell meg viszont finom nagyon.
Nekem teljesen jó volt!! csak tényleg töménynek kell lennie!! Még gőz felett sem kell...
De egyszer a karamellt is kipróbálom :)
kép a naplóban!!!
Én a desszert.hu ról vettem a recit és ott irta így a cukros tojást!
Jó a tojásfehérje cukor!! De nagyon sok cukor kell bele, porcukor!!! 20-30 dkg egy tojásfehérjéhez!!
Épp 2 napja csináltam meg az elsőt én is!!! Az a sűrű kence gyorsan szárad!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Szerintetek milyen kutyafajta illenék egy mézeskalács-szerű családi házhoz (piros cserép, vidám színek, kőkerítés, kovácsoltvas kapu)?
- Tanácsot szeretnék kérni! 6 éves lányom retteg oviba járni.El vagyok keseredve:(
- Hogyan kell puha mézeskalácsot készíteni?
- Teljesen el vagyok keseredve. Magányos és kimerült vagyok....
- Aggódom! 🤔 Teljesen el vagyok keseredve!