Összecsuklott a bal lábam, mitől lehet ez? (tudásbázis)
8. b486c9cf7d
2014. márc. 13. 20:18
Neurologust kerdezz meg. Mri meg tudja mutatni, ha esetleg shub okozta.
a D vitaminszintet erdemes ms eseten minel magasabbra feltornazni- nem veletlenul zajlik a legtobb shub telen (vagy nagy hosegben de az masert), telen csokken az emberek d vitaminszintje.
Sok szerencset!
Jah van egy doktorno, aki a toloszekbol szallt ki, teljesen jol van,,taplalkozassal es taplalekkiegeszitokkel csinalta. Konyvet is irt, angol nyelvu, erdemes lenne google-n keresgelned, o gyakorlatilag paleozik, pontosabban nem emlekszem.
7. 6fef80bd7d
2014. márc. 13. 19:56
jobbulást
6. gizus58
2014. jan. 4. 17:53
Csak érdeklődöm ,voltál orvosnál??
5. 4fbd4b2862 (válaszként erre: 1. - Ani2)
2013. dec. 31. 07:51
Szerintem,inkább dokihoz menj,mert itt választ,látatlanba nem kapsz!
El kellene menni a neurológushoz,valószínű, hogy előre ment a folyamat, de ezt pontosan csak ő tudja megmondani!Ne sokáig halaszd,minél előbb mész hozzá, annál előbb tudod a pontos diagnózist!!
3. AbsolutelyMe
2013. dec. 30. 15:37
ne pazarold az idődet, hogy itt kérdezel.
ha myelin hüvely megbomlásod van, valóban, akkor azonnal menj az orvosodhoz, ha bármit érzékelsz azokból a tünetekből, amikre figyelmeztettek.
2. csinoska2012
2013. dec. 30. 15:31
menj el Ideggyógyászhoz ,nem hiszem ,hogy itt van kompetens aki látatlanban diagnózist állit fel neked.
1. Ani2
2013. dec. 30. 13:58
1 éve diagnosztizáltak nálam SM-et kisebb-nagyobb gyengeséget leszámítva jól vagyok. Egyik reggel felakartam kelni az ágyból és összeestem a bal lábamból minden erő elment (mintha lebénult volna), próbáltam újra, de összecsuklott a bal lábam majd kis idő múlva masszírozás mozgatás után kezdett helyre jönni, de azóta se 100°-os! Ez lehet SM vagy más vagy csak elfeküdtem, elnyomtam egy ideget?
További ajánlott fórumok:
- Térdtől lefelé zsibbad a jobb lábam!Mitől lehet?
- Mindig fázik a lábam.Mitől lehet, mit tegyek?
- Mitől lehet, hogy fáj a lábam és fáj amikor rálepek és sántikálok?
- Délután csak ugy bedagadt a lábam. egyre jobban megy felfelé a dagadás, anyukám szerint a szívemre is rá mehet...nagyon félek..mitől lehet?
- 39 hetes vagyok, hirtelen bedagadt a lábam, állandóan szomjas vagyok, mitől lehet?
- Harmadik napja zsibbad a bal lábam térdtől lefele plusz még izomlázam is van a vádlimban .Mitől lehet?