Orvos által felírt/ellenőrzött gyógyszeres fogyást próbálta valaki? (beszélgetés)
Próbáld ki a kalóriabázist, állíts be heti fél-1 kg fogyást, vegyél digitális konyhamérleget, és ne csalj! Kalóriabázis.hu Este csak 1 szénhidrát mentes fehérje turmixot Igyál vacsorára, ez kedvezően hat az anyagcserére. A tablettákat szánt pénzt erre költsd! A sport foglaljon magába sok combizom erősítő gyakorlatot, mivel legnagyobb izmunk, ez égeti el a legtöbb kalóriát. De ha nem elég vastag, hiába is futsz, a vékony comb nem éget annyit. Jót tenne, ha csökkentenéd a stresszt, mivel a hasi hízást az eredményezi. Ennyi a nagy titok! Sok sikert!
Jól is teszed!!
Az ismerősöm,aki szedte,igaz,hogy nagyon sokat fogyott,de állandóan folyt róla a víz,nem tudott rendesen aludni.
Írjátok itt többen az Adipex-et, meg a mellékhatásait. Igen, ezekre voltam kíváncsi - nem mernék ilyet szedni, pláne nem net-ről rendeltet... Fel szeretném nevelni a gyermekeimet :-) Legnagyobb bajom amúgy a hason súlyfelesleg, meg az úszógumi.. Heti 2x járok sportolni, és nem zabálok, kenyeret is alig eszek, de ez mégsem megy le az istennek se.
Én is szedtem 20 kg leugrott 3 hónap alatt...kevés alvás rengeteg energia mostam vasaltam mindent megcsináltam.Most nem mernék már rendelni sok a kamu...
Hatásos és mellékhatásos, én nagyon nehezen viseltem, izzadás, heves szivdobogás, álmatlanság magas vérnyomás, bármiukor stroke-t okozhat. Amikor szedtem fiatal voltam valahogy kibirtam, de többet nem venném be az tuti.Én is Austriában vettem aztán itt ott pult alatt meg lehet és lehetett kapni, ha a googliba beirod hogy Adipex kijöon hol találhatod meg ezt a Csodaszert, idézőjelben.
Ennek a bogyóról permet formájában hallottam, vettem is, be kell a szájba fujni és ott valami olyat csinál a nyálkahártyával hogy egy dareabig nem leszel éhes, nagy lufi az egész. Fogyni csak diétával és tornával lehet. Nem tudom hallottatok e a bécsi Tud.rgyetem 14 napos diétájáról én azt csinálom, 2 hetes a második hét az elsőt ismétli, eddig 1,5 kg-t fogytram ha a második héten is ennyi lejön már boldog leszek, 6-8 kg-t igérnek, de az nem igaz. Ez főleg annak ajánlott akinek pár kg feleslege van 1 évben egyszer lehet megcsinálni.
Szívesen.
Remélem, sikerrel jársz!
Egy kis odafigyelés és nem kell minden jóról lemondani.
Az Adipex retard a központi idegrendszerre haTó bogyó, én is szedtem annó, de olyam rosszul voltam tőle, azt hittem kimulok, de hatásos. Erős szivdobogás, roössz alvás, a z ember u. érzi a hajas fejbőr megemelkedik a fején. Ne szedjétek, lehet fü alatt kapni most is, soha nem volt legalis.
Szia!
Én sok mindent kipróbáltam már, az amit most szedek, hatásos! 200 szem volt 8000.-. Nem tudsz annyit enni, mint eddig. Anorex. Nézz utána a neten. Üdv: Andi
10 kg súlyfelesleg nem olyan nagy, a 30-40-50 és ennél több kilogrammokhoz képest, hogy megérné bármiféle bogyót szedni.
Még ha az orvos is írja fel, akkor sem tudják megmondani, hogy ennek hosszútávon milyen hatásai vannak. A meglévőket sem hiába tiltják be egyik napról a másikra.
Köszi Mezei Virág, és Bcicus is!
Erre egy doki sem fog gyógyszert adni. Inkább egy dietetikust keress aki összeállítja a megfelelő diétát.
Nem kell éhezni a fogyáshoz.
Nézz be a paleósokhoz
[link]
itt a naplókban finom ételeket találsz, amik fogyáshoz vezetnek.
Én is szoktam innen ötleteket lopkodni, pedig nem is vagyok paleo-s. :))
Nagy kár.. :-( Köszi azért!
Fogyni csak egyféleképpen lehet.
Kevesebb ételt és nasit kell enni.
A zöldségek nem hizlalnak.
Csodaszerek nem léteznek!
Nekem sem mindig:))de ha bele akarok férni a nyári cuccaimba,akkor meg kell erőltetnem magam.
Akkor az akaraterőd erős :-) Nekem néha megy ez, amit írsz - néhány hétig. De mindig visszaesek. Tipikus yo-yo...
Én ilyen neten rendeltet nem mernék bevenni. Ilyenek jutnak eszembe, hogy infarktus, meg barátai.. Ki tudja mi van benne. Szerintem jobb, ha abbahagytad. Ezért kérdeztem, hogy nincs-e ilyen orvosi ellenőrzés mellett.
Én,spec.semmit nem szedek,egyszerűen nincs zaba...
Kenyér,cukor,liszt...torna,sok folyadék..
Hoodya bogyó jó. De az sem legális.
És valami olyan készítményt nem ismertek, ami természetes összetételű, és tényleg van étvágycsökkentő hatása? Hoodia sprayt, meg Cefamadar bogyót próbáltam, de semmit nem használtak.
Azt hittem,hogy az már nincs!
Egy haverom szedte állandóan,de olyan volt mint aki bogyózott..
Nálunk kivonták, más országban forgalomban van.
Pfúúúj, na azt is lehet rendelni most is. Nekem totál hatástalan volt.
Értem. Ha nincs, hát nincs. Neten nem rendelek semmiféle pirulát; nem szeretnék idő előtt elpatkolni. Nyilván nem véletlenül vonták ki amúgy...
ÁÁÁ eszembe jutott Adipex a neve..
Persze neten sok minden beszerezhető.....
Értem, de mi az? Nincs orvos által felírt étvágycsökkentő gyógyszer. Volt a Reductil, de már kivontál a forgalomból.
További ajánlott fórumok:
- Mit adjak a páromnak, ha 39.8 a láza és amit az orvosok írtak fel gyógyszert az nem használ, sőt benne sem marad?
- Védőoltás, orvosok, egészségügy, gyógyszerek, járványügy, stb. pro és kontra
- Allergiás vagyok a háziporra, sokszor elég vacakul vagyok, az orvos mégsem írt fel gyógyszert, miért?
- Van köztetek orvos vagy gyógyszerész, aki tudna segíteni egy gyógyszerrel kapcsolatban?
- Combcsigolya kopásom van, az orvosok nem csinálnak semmit. Ki tud rá valami gyógyszert?
- Mit csináltok akkor, ha szükséged van gyógyszerre, és nem tudsz elmenni az orvoshoz, felíratni?