Őrültség vagy nem őrültség? Ez itt a kérdés! (beszélgetés)
végülis jó ha sűrűn lát lehet, mert akkor folyamatosan szem előtt vagyok neki :)
És talán sokkal nagyobb lesz a kisugárzásom ::))
ha gondolod átválthatunk, persze! :)
Ha sokan mondják biztos igaz, és akkor nyugodtan elhiheted nekik! :) Jó ha sűrűn lát, azt ugyan nem fogja tudni miért vagy nap mint nap a szemében, de az az önbizalmad növekedése miatt lesz!
Szívesen meghallgatlak, őszintén kiváncsi vagyok arra, hogy alakulnak a dolgaid, és annak csak örülök ha ez neked segít! Ha gondolod átválthatunk privát levelezésre is! :)
Köszönöm, még egyszer ennyit kéne ledobnom és ott vagyok ahol akkor amikor sportoltam....egy hormon borulása és máris megnő az ember súlya :)
sokan mondják, hogy szép vaygok, hogy fogytam, de ha ilyen sűrűn jön be hozzám, akkor nem fogja látni az eredményt :/ :D kicsit ritkítani kéne, bár már a tetkómat nagyon szeretné látni ha kész :)
annyira jó fej vagy, hogy meghallgatsz, köszönöm, sokat segít!
Szerintem ha harmóniát sugárzol, az sokkal szebb mint egy kidolgozott test. 16 kiló! Ejha! Le a kalappal! Nagyon ügyes vagy!!! Büszke lehetsz magadra!!!
Az emberek reakciója úgy változik ahogy a te viselkedésed változik! :) Ha szépnek érzed magad, szépnek látnak, és mindenki szép aki jószívű, és szerintem te az vagy!
Hát igazából ezt neked kell érezni, vagy ha nagyon bátor vagy megkérdezni, hogy mit érez irántad...
De én fiúbarátot sosem ölelgettem, még akkor sem mikor szingli voltam. :)
Ikrek, én meg mérleg vagyok!
lehet, hogy jó jel, de lehet, hogy csak tényleg barátként tekint rám?
Mi a horoszkópja? De ha ilyen lassan közelít szerintem az mindenképpen jó jel. A lassú érzelmek a biztosabbak nem a gyors fellángolások. Azok hamar el is alszanak! :D
Lassan, de biztosan haladtok a cél felé! :D
Hajráááá!!!
airedale terrier-je van! :)
majd megyünk igen, főleg, hogy tudja, hogy nekem is lesz kutyám csak megy a vacila, hogy milyen legyen! :)
ma is bent volt, meglátogatott! aranyos, egyre többet találkozunk! de most egy másik lányról beszélt! :) kész bolond...kevés tartós kapcsolata volt, azt tudom :/ mert annyira hős szerelmes tud lenni, hogy kész...de közben meg halál aranyos, csak a sok fiatal gondolom nem értékeli! :(
Ha ő nem tulajdonított neki nagy jelentőséget szerintem neked sem kell...
Milyen kutyája van?
Legközelebbre megbeszélhettek egy kutyás kirándulást is. :)
ma meglátogatott a munkahelyemen és megmutatta a kutymorgóját!nem is tudtam, hogy bejön hozzám, sőt! :) tündéri! :) persze a kutya is aranyos :D:D:D
valamilyen lányról beszélt ami egy kicsit lelombozott, de sztem észrevette rajtam...ez gáz?
lehet, nem tudom, nem láttam magunkat kívülről! :)
de nagy volt az öröm, azt tudom! :D
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen, a témával kapcsolatos kérdésre
- Az életmódváltás nem pénz vagy idő kérdése!
- Küzdeni, szenvedni vagy elküldeni? Ez itt a kérdés.
- "Érdemes" néha őrültségeket csinálni?
- Milyen őrültséget csináltatok, amikor szerelmesek voltatok?