Orrvérzős kisgyerek (beszélgetés)
Nem egyáltalán nem szed semmit, mivel csak 1. faktorba tartozik. Inkább oda kell figyelni mint pl az aszpirin származékot nem szedhet, ha fáj a feje vagy lázas,ha fogorvoshoz kell menni ill. megsérül, van egy kártyája ami ezt jelzi a biztonság kedvéért, és a stressz is sokat ront. A 2-3 faktort nem ismerem, azt tudom hogy a 3. faktor már nagyon nagy odafigyelést igényel. Mivel elsősorban genetikai öröklött gond így gyógymód sincs.
Ami érdekes hogy volt sogóromnak 4 gyereke van (3 anyától) 3 fiú 1 lány és a fiúk mind örökölték ezt.
Én is örrvézős voltam. Valami olyasmit mondtak,h ogy gyengék az erek az orromban? vagy az érfal? valami ilyesmi, már nem emlékszem, de kinőttem szerencsére
Viszont én kaptam C vitamint, mert annak van érfalerősítő hatása. Ti, nem szedtek esetleg? Lehet már C vitamin cseppeket adni a kisgyerekeknek is.
Nálunk sem volt különösebb gond vagy más tünet az állandó orrvérzésen kivül. Unokaöcsém az 1. faktorba tartozik tehát ez nem azt jelenti hogy ha megsérül elvérzik mert nem áll el a vérzés soha, hanem bőven az alvadási időn felül alvad csak a vére.
Mindenképp érdmes elvinned egy kivizsgálásra.
Ne ijedj meg, bár ezt a legkönnyebb "mondani".
Nálam a nagyobbik gyerkőc volt orrvérzős, de nagyon durván. Volt, hogy kórházba vittem, mert nem állt el neki.
Amit tehetsz, az a Rutascorbin (előttem már írták), ill. vegyél aranyér kenőcsöt. Azt a kisujjára rákeni, és bele lehet tenni a nózijába.
Nálunk 1 kidudorodó ér okozta a problémát.
Üdv. J.
Orrvérzős gyermek voltam és a Lányom is az volt, na meg keresztanyám is.
Nem kaptunk rá soha semmit, kinőttük.
Ne parázz. Nem fog elvérezni. Az meg alvad vér simán. Az zárta el az érfalat. Lepottyant, és addigra elállt a vérzés.
Jó módszer még a gyorsabb elállásra, ha vizet szippant az orrába. Már ha megtudja tenni, mert elég kicsi még.
Én is utána néztem a gyógyszernek, jónak tűnik. A kenőcs is biztos indokolt, helyi antibiotikum.
Nem ismerem őket.
De legközelebb esetleg kérdezz rá a Rutascorbinra. Az erősíti az érfalat.
Ők tudják, hogy mit láttak. Ha így ítélték meg, hogy ezekre van szükség, akkor meg kell próbálni. Gondolom ezeket nem folyamatosan kell használni.
Én is ilyen voltam. Fiam is ilyen volt.
Tudom ajánlani a Rutascorbint kúraszerűen. Nagyon hatásos.
További ajánlott fórumok:
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Miért puszilják szájon a kisgyerekeket?
- Elhagyva kisgyerekkel.
- Új kapcsolat kisgyerekkel
- Hogyan szoktassuk le a kisgyerekünket, hogy ne a szülővel aludjon, hanem egyedül?
- Milyen fajta kiskutyát ajánlanátok családi házba, 2 kisgyerek mellé, ami középtermetű?