Orrpiercing ára érdekelne. Hogy csinálják? Fájdalom? (tudásbázis)
Nekem 4000Ft volt ékszerrel együtt.
Inkább kellemetlen volt, mint fájdalmas, és hamar túl voltam rajta :) Szúrták.
Hát én holnap megyek, kicsit parázok, de már régóta szerettem volna!6000-ért szúrják és benne van az ékszer is,de majd beszámolok a kész!
:)
Bocs, ha félre érthető voltam nekünk nincs /pill itthon a spray... ő használt vmi. fekete-piros címkés spray-t...
igen tudom, h csak patikába lehet kapni a dolgokat...
majd hétfőn...addig a növény és tengeri sós víz(forralt:D)
jah raktam fel képet:D...
Köszönöm a válaszokat..aranyos Tőled..
ja és nem a srácnál kapod meg ezeket a dolgokat hanem patikába neked kell megvenned:).
nem értettem hogy neki miért nincs-szúrás előtt és után valamilyen hasonló bőrfertőtlenítőt neki is kellett használnia!
Szia!
az ár teljesen rendben van.nem szabad sajnálni-hiszen a bőrét viszi vásárra az ember.a jó szolgáltatást meg kell fizetni.
én vennék mindenképp antibakteriális szappant és octenisept-vagy clarasept derm sprayt.jó az aloe, de ha belemegy mégis a piszok vagy pirosodik gyulladás kezdődik-akkor már kevés az aloe.illetve később is tanácsos rendszeresen letisztogatni-fertőtleníteni a már gyógyult piercinget-heti rendszerességgel.
Szijja!
Egerben csin. és háát..5000.- volt :S , de én dolgoztam az áráért úh. nem sajnálom érte...
Am. semmi baja kicsit piros, de ez érthető... és nagyon széép:D
Hello!
Majd számolj be, mert érdekel!
Én is mostanában akarom szúratni! Hol csináltattad és mennyiért?
szia!
nem lett lőve,mert kicsi hozzá az orrom...
de ma ki szúrattam:)bocs tegnap:D
érzékeny,de ez ezzel jár...nem fájt csak épph. nagyon rendes volt a srác... aloe vera növénnyel kenem...mert /pill a spray-e(ő mondta) nincs...
majd elválik reggel milyen lesz...
szia!hát te tudod.nem is a higiénia a gond itt a lövésnél-hanem hogy nem orrpiercing kerül bele-és ebből lehetnek gondok.pl. picit megduzzad az orrod és a szára nem ér át, a belső lyuknál nem lóg tovább akkor elkezdhet benőni a lyuk.
vagy kiesik-mivel egyenes a vége-és akkor már nem lehet visszatenni-főleg egy frissen szúrt piercinget.
és lehet kényelmetlen,szúrhat belülről,már láttam olyat aki belekapott az egyenes szárú piercingbe és felsértette az orrát belülről vérzett neki-és ezzel kell lenni pár hétig amíg cserélni lehet.szóval ezek szoktak gondok lenni vele.de a te döntésed.remélem minden rendben lesz vele.
Szia!
a váladékozás nem gond, normális.csak még kezelni kell.
kb. egy hónap is lehet még cserélni lehet, de ezt így nehéz megmondani.ha visszamennél oda ahol csinálták biztos megnézik és szívesen ki is cserélik.szerintem a hajlított végű a legjobb-azt könnyebb otthon cserélni.a bogyós végűt általában levágják ha cserélni kell, mert nem jön ki.most az egyenessel is vigyázz, nehogy kijöjjön-akkor rögtön vissza kell menni a piercingeshez-hamar összeesik a lyuk.illetve remélem a másik oldalon belül picit kilóg az ékszer, ha nem nőhet bőr-és akkor újra szúrni kell.
Sziasztok!
Én holnap csináltatok op-t...lőve lesz, kozmetikus...szerdán lőtte a fülem semmi baja, és tényleg rendes tisztán dolgozik...régóta ismerem..panasz eddig nem volt..az más tészta, h vendég volt olyan okos, h másnap kicserélte az op-et ráadásul bizsura...vannak ilyenek..
A másik fórumot végigolvastam, néha meghátráltam, így szúrás-lövés "vita" alapon (:, kezelés ügyileg teljesen felvilágosult lettem (:, csak annyitól parázok, h ugye fülbevaló félét lő bele vmivel kisebbet, mint amit a fülembe... éjszakára megoldom leragasztom, meg a higiéniával sem lesz gond nem olyan vok... rem nem lesznek egyéb mellékhatások, mint amiket olvastam..
sziasztok!
én 2hete csináltattam meg az orrpiercinget. szakemberhez mentem vele és szúrattam.nem azt mondanám,hogy fájt,inkább kellemetlen volt.de gyorsan kész lett szerencse:)viszont majd ki akarom cserélni,de még mindig nem tudom milyen végűre.. nekem most egyenes szárú van,de nem ér el addig,hogy bökné az orrom vagy valami és eddig ki sem csúszott soha...de lehet hosszabb távra meg munka,suli,tesióra mellé jobb lenne a hajlított szárú!aki tudna,segítsen légyszi!:)
másik kérdésem,hogy mennyi idő múlva lehet cserélni az ékszert,mikor tuti nem nő be a lyuk, mert ki nem szúratnám még egyszer:))
és a harmadik,hogy nekem estére ilyen fehéres-sárgás cucc van az ékszer körül.fülpálcikával le szoktam szedni az nem gond,de ez normális? és mikor múlik el?begyulladva nincs az orrom meg nem is fáj,szóval nem tudom,mitől lehet. aki tud segíteni,e-mailt írjon legyen szíves,mert ide hátha nem találok vissza!:)zsuzsispain@citromail.hu
köszönöm szépen!:)
Én olyan 5-7 ezer körül hallottam most.
Nekem is volt, branüllel szúrják és nagyon gyorsan megvan.A pici műanyag cső benmarad azzal húzzák be az ékszert.Ékszert adnak hozzá,jó ha olyan a vége ami nem szúrja belűlről.Szerintem a szalonba vegyél ékszert,azok orvosi fémből vannak, és gyorsabban gyógyul.Utánna lehet majd cserélni!Még gyógyul nagyon tisztán kell
tartani, nem szabad összefogdosni és nem szabad kirántani, mert akkor nem lehet visszatenni.Ha meg megrántod csak hajlamos begyúladni.
Egyébként ha magadnak akarod majd cserélni, menj vissza a piercingeshez,segít betenni az újjat(kíméletesen,mert ha te rántod meg újra begyúladhat),ezért általában nem szoktak kérni pénzt,jobb helyeken :-)!
Nem tudom ki hogyan csinálja. Elvileg barnüllel szúrnak, abba teszik be valahogy az ékszert. Én branüllel még csak vénát biztosítottam betegnek, nem tudom a piercinges hogyan használja.
Szerintem menj el egy piercingeshez és kérdezd meg, az a legjobb.
Bocsi, elírtam:
Szóval, a piercingesnél tartósabbak a kövek mert nem csak simán beleragasztják a követ, mint a 200 ft-osnál.
Szerintem az, attól függ, hogy a piercingesnek milyen ékszere van. De szerintem amilyet kérsz. Legfeljebb veszel ékszert, ami tetszik és azt rakatod be.
Nekem volt ilyen olyan is, de a spirális végűt nem bírom. Piszkálja az orromat, ráadásul külön mutatvány míg kiveszem. Nekem valahogy a pötty végű jobban bejön.
Mondd meg barátnődnek, hogy vegyen piercingesnél ékszert, ott általában tartósak a kövek, mert csak simán ragasztják, mint az amit 200 ft-ért vesz meg az ember.
Nekem is van 200 ft-os, de annyit is ér...
További ajánlott fórumok:
- Orrbelövés! Mi a véleményetek? Kinek van orrpiercing-je?
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Rettentően fáj a fülem. Fülcsepp van, fájdalomcsillapítót is vettem be, meleg só is megvolt. Mit csináljak?
- Használt már valaki fogzási fájdalom csillapításra borostyán láncot? Vélemények érdekelnének.
- Vélemények és tapasztalatok érdekelnének akik már csinálták/csinálják a szénhidrátszegény diétát!