Használt már valaki fogzási fájdalom csillapításra borostyán láncot? Vélemények érdekelnének. (tudásbázis kérdés)
Nálunk határozottan használt.
Amíg nem kapta meg, folyamatos üvöltések voltak. Gondolom, ahogy a fogak törtek fel...
Megkapta, megszűnt. Kipróbáltuk, hogy levettük, ugyanúgy üvöltött...
Nem jön ki gyorsabban és az áttörés előtt nyugtalanabb, de nem kell semmi fájdalomcsillapítás azóta.
Lilinél semmi gond nem volt a fogzással egészen a szemfogakig...éjszakára fél adag Panadolt kapott, szinte gond nélkül végigaludta az éjszakát. Zsófinál már felkészültem, homeopátiás bogyóval, szerencsére nem volt rá szükség, így abbahagytuk. Már elmúlt két éves, és a két szemfoga egyszerre jött, eddig szerencsére kétszer kért fájdalomcsillapítót, amíg ki nem bújt a foghegye.
A borostyán láncot felügyelet nélkül nem merném a nyakában hagyni.
És sokmindent ráfognak a fogzásra sajnos....
Nekem is azt mondta a doki, mikor oda volt, h anyuka legalább 4-5 foga jön a gyereknek azért ilyen. Mondanom sem kell hogy kb.4 hónap múlva jött kettő, majd 1,5 hónap múlva még kettő. Ez baromság volt szerintem, mert igazán akkor fáj, mikor töri át az ínyt, vagy nem? Lehet rosszul tudom.
Nekünk volt, de nemtudom....Mi homeos bogyókat is szedtünk, sztem az jó volt, nem éjszakáztunk, ő inkább nappal volt nyügis.
Most 17 hós, kijött már egy rágófoga, úgy hogy meg sem éreztük, kivéve hogy minden tiszta nyál és rág mint egy gép....
És most még homeos bogyókat sem szedünk, szóval lehet hogy ő az előzőket sem érezte, hanem valami más miatt volt nyugtalan. Ki kell tapasztalni
Dehogynem!!!!
Ezt is meg lehet szokni,tudom furán hangzik,de egy idő után immunis leszel rá.Azaz én teljesen rászoktam a kelésre.
Az én lányomnak most 16 hós korára 16 foga van.
Nem akarlak elkeseríteni de a neheze még ezután jön.
A rágó fogak az igazán kínlódosak.Tarts ki!!!
Szia!
Barátnőm vett a lányának 4 hós korában.Azóta a kislány 17 hós és irtó kínok között jön a foga.Szóval nálunk nem ért semmit.
Vagyis mi lenne ha nem lenne a lánc?
Mindíg éjszakáznak:(((
További ajánlott fórumok:
- Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?
- Használt valaki Tony&Guy hajápolási termékeket? Elsősorban a hővédő spray érdekelne, de a többi termékről is jöhetnek a vélemények!! :)
- Mi annak a virágkötésben használt eljárásnak a neve, ami által a borostyán levele átlátszó lesz?
- A VaricoFix krémet visszerekre használta valaki? A tapasztalatok érdekelnének.
- Hol lehet legjobb áron HASZNÁLT, prémium kategóriás babakocsikat kapni? Főként a klasszikus, mély babakocsik érdekelnének...
- Az Avon Solutions Body Stretch-et ki használja vagy használta? De érdekelnek más hasonló hatásos olcsó krémek is