Orrpiercing tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem is javasolták.
Nem érzem szükségét, mert az ékszerekre sincs szükségem (szép vagyok azok nélkül is:D).
Aranyat tudnék visel, azt bírja a bőröm csak azt a fémet nem szeretem.
Szemüvegkeretnél kell odafigyelnem és olyat választani, amelyik fémallergiásoknak készülnek.
De ez a fórum az orrpiercingről szól...:)
Célzottan egy fémre is elvégzik.
Csak gondolva arra, ha nem jönne össze elsőre ezzel a fémmel, akkor újra lukasztani, + a hegesedés...
Persze, nem olcsó.
De ha megoldod a #53 szerint.:)
Allergiavizsgálatra nem gondoltál még?
Tinikorom óta fémallergiás vagyok. Nem gond, tudok vele, vagyis fémek, ékszerek nélkül élni. Egyedül okos órát viselek, ahhoz kapható szilikon szíj.
Ez csak egy bármikor kivehető, piercing. Ne kezdjétek el virtuálisan "ölni" egymást. :)
Így is, úgy is beszúratom. :D
Ez az "önmaga" vajon mennyire tér el azoktól akik nem ilyen szélsőséges módon fejezik ki az egyéniségüket?
Hogy konkrét legyek: nem sérültek, nem volt-e valami hiány a nevelésükben ezeknek az embereknek valahol, valamikor?
Most rá fogsz kérdezni a színes cipőfűzőkre is?
Ha nem érted a kérdést akkor ne válaszolj.
Jaj, nagyon remélem, hogy bírni fogom, mert már nagyon hiányzik. :)
A másik ilyen kedvencem, hogy "A Párodat ez nem zavarja?"... :D
Rocker vagyok, acélbetétessel, kiborotvált hajjal, feketében, stb., stb...
Nem hiszem, hogy egy szintén rockert zavarna ilyesmi. :D
Hát igen, az emberek nagyon rá tudnak feszülni erre a témára, hogy más mit csinál a saját testével/életével stb. én meg ezt nem értem, hogy erre minek van szükség, van valami gyakorlati haszna? :D
Amúgy hajrá, remélem a titán ékszert már bírni fogod, és nem gyullad be! Ha meg igen, még mindig ott vannak a tetoválások, mint opció, amivel elcsúfíthatod magad! :))))
Én is ezt írtam, vissza lehet tenni, csak nehéz és fájdalmas. :D
Amúgy nekem is csak az orromban ilyen, a köldökékszeremet pl. úgy 2 évente visszateszem, hogy aztán egy hónap múlva megunjam... És az mindig simán megy, mint egy fülbevaló.
Bárcsak ne lenne gondom és csak emiatt akarnám...
Micsoda furcsa egy gondolatmenet ez.🤔
Örülök, hogy végre valaki a tényleges kérdésemre is választ adott. :) Hálás köszönetem. :)
Nem is értem ezeket a furcsa válaszokat. Hiszen a 3 másik piercingemet is szinte döntés után azonnal beszúrattam, hajamat egy pillanat alatt felnyírattam. Azt gondolják, le tudnak, beszélni? Dehogy tudnak, imádom a piercingeket, extrémebb hajat, acélbetétest, stb., stb. :)
Sosem voltam másmilyen stílusú és nem is érzem magam, önmagamnak a piercingjeim nélkül. :)
Ez van...
Egy fülbevaló vagy nyaklánc is ekkora fejtörést okoz?
Az értelme semmi. Szép. Valakinek tetszik, valakinek nem. Valaki meg szarik a kulsejére.
Nem adom fel. A titán egészen más, mint az orvosi fém. :)
Az meg, hogy mitől érzem magam különlegesnek, majd eldöntöm én. :)
Nem kell, hogy mások által legyek különleges egy piercing miatt. Az kell, hogy magamat annak érezzem egy db orrpc. miatt. :)
További ajánlott fórumok:
- Orrbelövés! Mi a véleményetek? Kinek van orrpiercing-je?
- Pici vadhús nőtt a 2 hónapja szúrt orrpiercingem mellé. 1 hete fújom Oxycort spray-vel, de alig múlik. Meddig kell kezelni?
- Neked milyen orrpiercinged van?
- Hol lehet felragasztható orrpiercinget venni?
- Tudnátok Szegeden olyan helyet ajánlani, ahol orrpiercinget csináltathatok?
- Hpgy lehet elüntetni az eltávolított orrpiercing helyét?