Örömöt okoznak a kis jószágaim (beszélgetés)
Olvasol is,vagy csak röfögsz?
10 perce írtam le,hogy séta-udvar minden jelen van!
Idióta!
Igen :) Hiába sétáltatjuk meg kiengedjük udvarra,csak a pisit végzi el ott! A kakika bejön és igen,ugyan arra az 1 szőnyegre 1 négyzetméteren belül :-)
Kicsi korában próbáltam az újságpapírt,dobozt alommal,de nem ment bele,viszont a papírt darabokra tépte :D
Már nem zavar,tápot eszik így ha meglátom hopp felkapom egy zsebkendővel és irány a WC. Szerencsére naponta 1 van :)
A cicusom soha nem rosszalkodik így,és jelzi is ha "szerinte" cserélni kell az almot
Minden kutya magatól szobatiszta lesz.
Amelyik a lakasban végzi..azok is mindig ugyan oda 1 meteres körzetben.
Én is nagyon szeretem a két és fél éves cicámat, igazi családtag!
Benti cica, nagyon jól viselkedik, persze, vannak huncutságai. 8 hetesen került hozzánk, rögtön használta az almot, baleset sosem volt, ezért nagyon büszke vagyok rá!
Berci a neve, ivartalanított kandúrka, benti cica. Levegőzni, bóklászni, fára mászni a kertben szokott, de mindig kint vagyunk vele, egyedül nem engedem ki.
Az én kutyám is 2.5 éves de másfél éve teljesen szobatiszta. Azért ehhez te is ragaszkodjál.
Rengeteg örömet és szeretetet tudnak adni....
Az én kutyám magától lett szobatiszta.
Nem tudom ,hogy tanulta meg .
Sok örömet bennük és boldog gazdis éveket kívánok FI.
Lehet kapni kutyapelenkát, ami jó nedvszívó és leteríthető valami felmosható helyre!
Rá lehet szoktatni a kutyust - a szőnyeg helyett!
Van egy 2.5 éves kis Yorki kutyusunk Kislányom kapta szülinapjára és egy Skót lógófülű cicusom aki 2 éves. Imádom őket,reggel arra kelek,hogy kutyuskám nyalogatja az arcom és éjszaka mellettem alszik. Annyira okosak,hogy sokszor megdöbbenek,iszonyú sok szeretet adnak. Jó...azért el is vannak kényeztetve :) A cicus alomra szokott,de a kutyuskám bizony szeretettel kakil a szőnyegre,de megbocsájtom neki! Örömmel várnak ha haza jövök a munkából,kényeskednek,dörgölőznek.
Ez csak úgy kikívánkozott belőlem,de biztosan mások is vannak így :)
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnénk a környéken garázdálkodó őzek ellen?Nagy károkat okoznak!
- Szülés után a megnyult izmok sok problémát okoznak, valami jótanács?
- Ezek a teák okoznak nagyobb étvágyat?
- Szúnyogok, amik bőrproblémát okoznak
- Tudja valaki, melyik antibiotikumok okoznak fényérzékenységet?
- Miért okoznak az Ilcsi termékek fokozotabban allergiát?