Ezek a teák okoznak nagyobb étvágyat? (tudásbázis)
Ajaj,nekem meg olyan tea kéne AMITŐL nem leszek éhes!
Most 63 vagyok, de 2 éve lefogytam 57 re,de volta már 68 is.Vigyáznom kéne a súlyomra,de jó az étvágyam, és nasizni is szeretek.
méregtelenítettél és rendbe jött az emésztésed, felgyorsult az anyagcseréd, ennyi
elvileg ha ugyanolyan gyorsan ki is ürül, akkor nem hízhatsz meg
Én úgy tudom, hogy a csalántea étvágygerjesztő.
Amúgy én is pár nap óta állandóan ennék, pedig nem iszom ilyen teákat. Szerintem a szervezetünk már a télre kezd felkészülni, így ez is okozhatja.
nem tudom milyen hatásúak ezek a teák. de azt pl. igen, hogy én magne b6-ot szedtem terhesség alatt. és híztam is 21 kg-ot. egyébként 61 kg voltam. szar csúcsszuper volt. olyan elemi erővel tört rám az éhség és az enni akarás állandóan, hogy egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy mi van.
barátnőm világosított fel később, hogy a b6-ot anorexiásoknak szokták adni, hogy legyen esetleg étvágyuk.
ja mondom, jó fej volt a védőnő, hogy erről elfelejtett felvilágosítani, és hatosával rendelte el a szedését.
úgyhogy, lehet jobb ha abbahagyod egy kis időre, és megfigyeled mi a helyzet. meg esetleg nézz utána milyen hatása van ezeknek a dolgoknak.
Azt tedd, amit akarsz!
Próbálj már egyedül dönteni!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ezek közül melyik tanfolyammal nagyobb az esély az elhelyezkedésre?Pénzügyi-és számviteli; Virágkötő; Kéz-és lábápoló+műkörömép.
- Hogyan csináljak étvágyat az 5 éves gyermekemnek?
- Hogyan csökkentsem az étvágyát a kisfiamnak?
- Gyomorsav mennyisége befolyásolja az étvágyat?
- Gravida magzatvédő vitamin okozhat extra étvágyat?
- Milyen multivitamint adjak a 3, 5 éves lányomnak, ami nem csinál nagy étvágyat? Jó húsban van, nem akarom, hogy elhizzon!