Örökölt babaruhákat hogyan lehet újszerűvé varázsolni? Az állástól eléggé megsárgult 1-2 darab... (tudásbázis)
Nem találok olyat, ami visszaadná a kifakult színeket. Az viszont saját tapasztalatom, hogy jó minőségű színes mosószerrel ha régi ruhát kimosol, felélénkülnek a színek.
Nem arok márkát, mert a legutóbbi nagy meglepetésem, hogy az olcsó mosószer kenterbe veri tisztító hatásban a nagy márkákat is! (A C..p saját, teljesen névtelen folyékony color mosószere a fehérekből is kivette a régi foltokat, a nagyon elpiszkolódott, évek óta félretett színes melegítő is teljesen tiszta lett!)
A fehér ruhákat az Iberia fehérítő rendbehozza.:)
A színesekre nincs ötletem.:(((((
Nekünk is van fent pár zsáknyi és télen sor kerül a lehozatalára végre:)
Figyelek énis a házi tippekre:)
Amúgy van egy reklám ami mostanában megy az arielnek hogy leveszik a szürkés színt a ruhákról, meg egy másik amikor a nőnek a tengerpartnál a szürke ruhája nem tudom milyen mosóporra fehér lesz újra... Én ezere gondoltam, de persze a házi trükkök amik már beváltak, jobbak:D
Nagyon szép babaholmikat kaptunk, de mivel 4 éve zsákban álltak, így van, ami elszíneződött, sárgás lett. Hogyan tehetem ismét széppé (nem csak fehérek vannak).
Előre is köszi, ha vki tud vmi nagyon jó praktikát.
További ajánlott fórumok:
- Egy hölgy, aki naplót vezet arról, hogyan tud napi 1500 Ft-ból meleg ételt, gyümölcsöt varázsolni
- Miért csodálkoznak azon, hogy a 2-3000 Ft-os babaruhákat nem adom oda 100 Ft-ért?
- Hogy lehet gyönyörű tündérkertet varázsolni
- Milyen minőségűek a Tesco-s babaruhák?
- Ki mivel mossa a babaruhákat?
- Járólap fugáját mivel tudnám újra fehérré varázsolni?