Nekem az a személyes véleményem, hogy ha sír, akkor azért van anya-apa, hogy megvigasztalja. Sosem hagynám szándékosan sírni a gyerekem. Ha hisztizik és azért sír, annak is oka van. Az anyáink és nagyanyáink tévhite, hogy jót tesz a sírás, mert: edződik a tüdő, tudja hogy nem ér el vele semmit stb stb...
A tüdő kapacitása nem növekszik, ellenben a stresszhormon a szervezetében igen és szegény pici csak annyit fog fel, hogy egyedül van hagyva. És nem azért hagyja abba a sírást, mert megunja, hanem feladja a reményt, hogy anya odamegy. Én eddig sem hagytam sírni, de 2 hét kórház után még jobban magamhoz ölelem, ha gond van. Annyit sírt ott, hogy majd megszakadt a szívem. :( És rettegek, hogy visszakerülünk, mert most én és az apja is betegek vagyunk és szegényemnek nagyon gyenge most az immunrendszere.
Szia. Kisfiu jol van koszi csak fel lett szoktatva ott hibaztunk hogy surun felvettuk es amikor leteszem sir. Csak kezben van el jol. Kisagyban alszik es csaszarmetszessel szultem mert nem birtam kitagulni. Eddig meg csak babakocsim van de mondjak hogy probaljam ki a hordozo kendot mert jo dolog. Hat igen tudom. Es igen en vagyok az.
Voltam ultrahangon is es megalapitottak hogy ket reaktiv nyirokcsomo. Meg az orvos is megalapitotta hogy nyirokcsomok meg azt mondta nem orokolheto csak nem ertem mi alapjan mondta csak ugy ra hogy nem orokolheto. Meg hogy nem veszelyes mivel az izomzat korul van. Meg kerdezte hogy tapintottam-e mashol is a testemen nyirokcsomokat mondtam hogy nem. Meg vegig tapintotta a nyakamat.
Van ket evek ota meg nagyobodott reaktiv meg nagyobodou nyirokcsomom. Termeszetesen orvossal is meg nezettem es azt mondta mivel tarko talyekon van az izmok korul igy nem veszelyes. Meg terhes voltam amikor elmentem kivizsgaltatni. Mert feltem hogy esetleg orokolhetok ezek a nyirokcsomok. Ha orokolte volna az mar a szuletesenel kiderult volna? A helyesirasomert bocsi csak valamiert nincs ekezet a mobilomon.