Öröklődik-e a szülés folyamata? (beszélgetés)
én is hiszek a pozitív gondolkodásban,de ha minden ilyen egyszerű lenne,nem lennének halálos betegség...
Azt sem hiszem,h az a barátnőm,aki mindent megtett a babájáért,h legyen,nem akarja szoptatni,és ezért nem tudja.A sógornőm szintén,aki sírva fakadt,amikor 4 hónapos koráig tudta szoptatni a lányát...szóval ez olyan jól hangzik,h minden fejben dől el...csak nézzetek szét a családotokban,és ha mindenki kicsattan az egészségtől,mert arra gondol,h ő mindig egészséges lesz,akkor írjátok ezt!
Még egyszer mondom,én is híve vagyok a pozitív gondolkodásnak!!!
Nem vagyok jós,de ha tippelnem kellene,több mint 50%-ot adnék arra,hogy igen.
Anyut is kétszer császározták,hosszas vajúdás után.
A saját példámat tudom csak felhozni,ugyanis nekem is két császármetszésem volt bikini vonalban. Nem ki dolog de túll lehet élni,ahogy mindennek ennek is vannak előnyei, pl: nemrég mentem rákszűrésre nőgyógyászhoz,felfeküdtem és azt mondja
-lazitsam el magam,mert lehet hogy fájni fog,megkérdeztem ,hogy ugyan miért? Azt mondta,kicsit szűkebb a hüvelye,az átlagosnál...
azért ez nem rossz,de
azt is helyre lehet hozni godolom,hüvelytornával ,ha valaki szül egy-két gyereket,ugyhogy minden megoldható,csak a baba és a mama is egézségesek legyenek.
Köszi! :-)
Reménykedem!
Szia!
Nálunk nem öröklődött, de elvileg a testi adottságok öröklődhetnek, emiatt a szülés folyamata is hasonló lehet. Viszont (!) sok múlik azon is, hogy fekszik a baba, mekkora, stb.
A szoptatás: hát, ha az ember lányának kevés a tejmirigye (egy állítólag a nők 5 %-nál van így), akkor nem tud szoptatni. Egyéb akadályai is lehetnek persze a szoptatásnak, de ezek többségét ki lehet küszöbölni. A tejmirigyek... Hm, hogy ezek öröklődnek-e, valószínű...
Mondogasd magadnak és persze a babának is! Fájdalom mentes lesz és gyors. Anya sok tejecskével vár. Nekem és barátnőmek is bejött :)
Mesélj a kicsinek a születésről, készitsd fel és meglátod nagyon sokat tud segiteni a gyermek a szülésnél.
Anyám 8 órát küzdött én vajúdással együtt 2 órát. Készülni lehet rá. Sok séta, jóga, nyújtás, intim torna, relaxáció stb. Még a gátvédelem sem lehetetlen :)
Könnyű gyors szülést neked.
Nem feltétlen...........
Anyukám velem 22 órát vajúdott, féltem nagyon a szüléstő! Nekem szerencsém volt!
A nagy fiammal 1/2 3-kor mentünk be a kórházba 6:50-re megvolt 4200gr-al! A kicsivel hajnali 1-kor mentünk és 4:16ra kibújt 3800gr-al!
Lehet, hogy adottság is, de nem biztos!
köszi! :-)
Még csak most próbálkozunk a babóval,remélem,nem sokára össze is jön! :-)
További ajánlott fórumok:
- A szülés folyamata, se több, se kevesebb
- Fogyatékos fiatal rokkantosítása, mi a folyamata?
- Mikor kell elkezdeni huzogatni egy kisfiú fitymáján a bőrt? És mi ennek a folyamata?
- Közgyógyellátás igénylésének mi a folyamata?
- GYES igénylés folyamatában tudtok segíteni?
- Segítik-e a homeopátiás készítmények a vajúdás és szülés folyamatát?