Mikor kell elkezdeni huzogatni egy kisfiú fitymáján a bőrt? És mi ennek a folyamata? (tudásbázis kérdés)
Királyi rádióban a Kossuthon napi szinten van egy műsor : Gyerkekről felnőtteknek. 11 óra után van valamikor, lehet hogy 1/2 12 - től..
Nem hallottam végig, csak későn figyeltem fel rá. Pont eről volt szó.
Keressetek rá a hangtárba hátha megvan.
persze én is így gondoltam még a pocakba volt-hogy egy nyissz és nem kell vele foglalkoznom-de amikor már a kezembe adták semmi pénzért nem hagytam volna hogy vágják.
a korai magömlés tanult dolog nem sok köze van a fitymához-serdülőkorban ha hozzászoktatja magát akkor lehet baja belőle-de ha nem csinál versenyt és mondjuk barátnője lesz akkor nem hiszem hogy ezzel kell majd szembenéznie.
Lányom van. De abba az időbe úgy emlékszem szintén téma volt a fiús anyukák között. Az rémlik, minden fürdetésnél fel kell nekik húzni, és a pisit kimosni.
16 éves lehet az a fiú akinek a mamája szintén ilyen drasztikus dolgot mesélt, hirtelen felhúzta a gyerekorvos és sokáig fájt neki.
szerintem kezdettől fogva kell hüzogatni!!!
a kisfiam(már 17 éves:) semmi probléma vele:)
szia
neknk végül azt mondta a gyerekorvos hogy térjünk vissza erre a témára ha szobatiszta lesz a kicsi!
Nagyon durva amit az orvos csinált a kicsiddel szerintem mutasd meg másik dokinak is biztos ami biztos nehogy baj legyen!
Sziasztok! Nagyon ideges vagyok, 15 hó kisfiammal ma voltunk tanácsadáson, ahol a dokinéni se szó, se beszéd, felrántotta a kicsi fitymáját, ami ettől elkezdett vérezni... A Picim meg persze üvöltött... Doki azt mondta, le van tapadva, és ha 18 hós koráig nem oldódik, küld az urulógushoz. Ilyenkor mi van?? Normális ez??
Régi (ex)gyerekorvosunk- aki mellesleg 3 öcsém fitymagondját oldotta meg kíméletesen- mindig azt mondta, hogy 3 éves korig normális, hogy le van tapadva, s utána óvatosan (!!!) lehet felhúzni. Nem tudom mit tegyek...
szoval akkor ugy látom ez egy nem egységes dolog...
tehát nincsenek benne szigorú szabályok :)
A kisfiú fitymáján a bőrt?
Talán a makkján.
ok akkor megnyugodtam hogy ez is természetes mármint a pirosság! ÉS ott alatta törlökendővel is ki lehet törölni szerinted ha látok valamit?
Milusnak is fel szokott "állni" ha nagyon kell pisilni és akkor le kell nyomni neki pelusozásnál no meg sietni is kell mert tudjuk hogy akkor nincs sok idő és pisi lesz :D
Az én6 éves (lassan 7) fiammal sem kezdtek e téren semmit, akárhányszor is kérdeztem. Így ezen az éven áprilisban elvittek gyermeksebészetre, megnézték neki. Krémet írtak, mert azt mondták rendszeres tornával oldódni fog a letapadás. Visszamentünk 2 hó múlva, mert nem javult. Akkor már csak azt tanácsolták, csak húzogassuk folyamatosan. Lassan megint eltelt a 2 hónap, és nemigen javult. Ha visszaviszem, feltépik neki:(
Szegény fiúk, hogy miken kell keresztülmenniük.
Az én anyósom védönö, és mégis a férjemét csak 11 éves korában tépték fel, hál" Istennek, mert jól müködik:D:D
igen pirosabb.arra kell csak figyelni, hogy ne fertőződjön el neki-előfordul hogy a váladék összegyűlik a fityma bőr alatt és begyullad-de az látszódik-megduzzad és fájdalmas a picinek.én is néztem az enyémnek-de nálunk ilyesmi nem fordult elő.
amúgy az enyém is szívesen húzogatja magának.néha feláll a kukija :) de hagyom mert akkor még jobban vissza tudja húzni magának a bőrt,mivel feszül neki.
További ajánlott fórumok:
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni?
- Hanyadik terhességi hétben érdemes elkezdeni előkészíteni a csomagot, amit majd magammal viszek szülni, ha itt az ideje?
- A szülés folyamata, se több, se kevesebb
- Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni?
- 14 hónapos kisfiúnknál szeretnénk elkezdeni az angol tanítást-tanárhoz hordanánk, másik 2 babával egyszerre. Szerintetek jó ötlet?