Segítik-e a homeopátiás készítmények a vajúdás és szülés folyamatát? (beszélgetős fórum)
Szia!
Én 37. héten vagyok, és most fogom elkezdeni a homeós bogyókat, az adagolás szülésznő jóváhagyásával történik az alábbi leírás szerint:
A terhesség 36.-38. hetétől az Arnica 9 CH-ból és a Caulophyllum 5 CH-ból naponta 5-5 golyót szedjen ( a kétféle golyót egyszerre beveheti ).Ezeket a szülés megindulásáig. A szülés megindulásakor,a fájdalmak ritmusa szerint a Caulophyllum 5 CH-ból és a Cimicifuga 5 CH-ból felváltva szedjen 5-5 golyót. A szülés után az Arnica 15 CH-ból naponta 2 x 5 golyó javasolt.
Annyit tanácsolt külön, hogy ha lesz segítségem, ha nem a szülőszobában, akkor is a szülés közbeni bogyók adagolás szerint legyenek előre feltörve kis szalvétacsomagokba készítve és egy korty vízbe öntve beveszem, számba tartom, egyszerűbb, mintha ott kellene szopogatnom, amire lehet, hogy nem tudok majd úgy odafigyelni.
Aki eddig szedte, az csak jókat mondott, volt olyan, aki első babával 4 óra alatt megszült. Nekem az első baba fekvése miatt császárral érkezett, most megpróbáljuk simán, bízom benne, hogy ezzel segítek magamnak is, meg neki is.
Megpróbálom folyamatosan írni a tapasztalatokat.
(Amúgy tejelválasztásra, fejfájásra szedtem már homeopátisá bogyókat, bejött)
Szia!
Ezek a bogyók gyógyszertában beszerezhetők?
A patikus tud segíteni a megfelelő kiválasztásában, illetve az adagolásban?
aki használta és könnyebb volt az esküszik rá, még akkor is, ha nem tudja milyen lett volna nélküle!
ki lehet bírni minden fájdalomcsillapító és mindenféle homeós bogyó nélkül is!!!! de ha megnyugtat, akkor próbálj meg valamit!! :)
Sziasztok!
Szeretném ha megosztanátok a véleményeiteket, tapasztalataitokat a kérdéssel kapcsolatban.
Holnap töltöm a 32. hetet, és ahogy közeleg a kiírt időpont, úgy egyre erősödnek a félelmeim. Megnyugtatna a tudat, hogy valóban létezik olyan készítmény, amely TÉNYLEG segített a nők többségének.
További ajánlott fórumok:
- Mit nem szabad enni vagy hasznalni homeopatias keszitmenyek szedese kozben?
- Valaki használt a terhessége alatt homeopátiás készítményt?
- Milyen homeopátiás készítmény használható fogzás esetén?
- Terhességi cukorbetegnek lehet homeopátiás készítményt, vagy gyógynövényeket alkalmazni természetesen a diéta tartása mellett?
- Szeretném rendezni a ciklusomat, ehhez homeopátiát szeretnék használni. Szerintetek milyen készítményt érdemes szedni?
- Szed valaki homeopátiás készítményt fogyókúra miatt?