Öregnek érzem magam 22 évesen, normális ez? (beszélgetés)
D a vége, triglicerid.
Ha csak picit magas is, az sem normális, pláne hogy nincs látható oka. Valahogy beszéld rá a háziorvost, hogy ennek járjatok utána.
Enni pedig kell, ha csak egy-két falatot is. Aztéán meg, evés közben jön meg az étvágy.
(Én depressziós időszakokban inkább hízom, de mindenki másképp reagál.)
Ehhez a magassághoz az 50 kg nagyon kevés. Nyiván gyenge is vagy, ez magyarázza az ízületi recsegéseket.
Ha a soványság ellenére magas a triglicerid szinted, azt jelenti, hogy valami rettenetes az étrended. Vagy, hogy piálsz. Ezeken kívül lehet genetikai oka is.
Lélekben azt hogy nyugtalan vagyok, ideges, kimerült, hamar fáradok stb.
Testben pedig fájnak a végtagjaim, recsegnek a végtagjaim stb.
Nem érdekel semmi és senki, olyan mint ha eljárt volna felettem az élet. Nincs kedvem senkihez és semmihez.
Szóval még sorolhatnám de minek?
Ebből lehet magadra ismersz.
Pont fordítva.
170 cm 49/50 kg mozgok.
22 éves Fiú
Vérzsír. Nem jól táplálkozol és keveset mozogsz, mert ennek ennyi idős korban nem szabadna magasnak lennie.
Túlsúlyos vagy?
Vérvétel pajzsmirigyen voltam, abból kiderült volna. Egyébként teljes vérképet néztek, de nem találtak semmit.
A triglicerin viszon magas, ez nem tudom micsoda.
A pajzsmirigyet legtöbbször én szoktam említeni és most kimaradt;)
Köszi, hogy megtetted. Tipikus pm. tüntek!
Másodéves egyetemista voltam, amikor hozzánk került egy másoddiplomát megszerezni kivánó 25 éves lány.
Mindenki vénséges vén asszonynak tartotta azért a 4-5 év különbség miatt ( különben jelenleg elismert bírónő,- megbocsájtotta )
Az életkor és annak érzése mindig relativ, tehát normális, de az is, ha bármikor változik.
Bocs, most látom, hogy már voltál vérvételen. De ha jó volt minden, akkor minek szedsz vasat? Azt túl lehet adagolni, szóval ha nincs vashiányod, akkor ne szedjed!
TSH-t néztek? Mert pajzsmirigy alulműködés tünetei is lehetnek ezek, amiket leírtál.
További ajánlott fórumok:
- Aktív korú nagymamaként nem érzem magam jól mint ingyen...
- Hogyan egyek kevesebbet, ha állandóan éhesnek érzem magam?
- Kívülállónak érzem magam
- Mit tegyek, ha allandoan faradtnak erzem magam?
- Mit tegyek, ha nagyon egyedül érzem magam? Kezdek begolyózni. Barátom nem foglalkozik velem.
- Jól érzem magam egyedül