Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Öreg mops kutyusom, mostanában köhög szegény és fullad is. Mi lehet a baja? fórum

Öreg mops kutyusom, mostanában köhög szegény és fullad is. Mi lehet a baja? (tudásbázis)

2012. jún. 17. 14:13

Ha elviszed állatorvoshoz, tud adni valami gyógyszert, ami csökkenti kicsit a tüneteit. Idős már, és rövid az orra...

Vajon szeret gőzölni? Ahogy szoktuk, forró tea gőzében, csak vedd az öledbe egy pár papírzsepivel a kutyát, hátha kicsurog a fölösleg...

2009. okt. 13. 16:53
szívbeteg. A miénknek is ugyanez volt a baja....
2009. okt. 13. 16:21
az egyik ismerősömnek ugyanezek voltak a tünetek (köhögés, fulladás) ő szívbeteg...
2009. szept. 10. 13:22

Szia Zsanna13.

Mi újság a kuttyal? voltatok vele dokinál?

2009. szept. 8. 13:10
15 éves volt :((
2009. szept. 8. 13:09

A szüleim kutyája asztmás volt öregnek :(

Úgy derült ki hogy fulladt és köhögött, elvitték, és kiderült hogy öregkori asztma

Sajna ebbe halt bele :(((

2009. szept. 8. 12:40

A mi kutyusunknak (tacskóféle) tüdőrákja lett. Köhögni kezdett, és fel is köhögött váladékot. Elvittük orvoshoz, ahol megröntgenezték, és akkor derült ki, hogy ilyen komoly a baja.

Később már fulladt is és egyre többet köhögött.

Mindenképp viss el dokihoz! Megérdemli!

2009. szept. 8. 09:42

Szia!

Vidd el az orvoshoz, de szerintem megfázhatott a hirtelen lehüléstől.

5. jucusmucus (válaszként erre: 4. - Brad)
2009. szept. 8. 07:44

Ez igaz, hogy ilyen fajta és jellemző rá, de ha hirtelen kezd el nagyon "röfögni" annak szerintem valami nagy oka van.

Nekem fiatal mopszom van, ő akkor "szörcsög" nagyon, ha melege van. Olyankor nagyon sajnálom, vizes pólót szoktunk ráadni.

4. Brad (válaszként erre: 1. - Zsanna13)
2009. szept. 8. 07:34

de ez a fajtára jellemző, hisz turcsi orrú.

amúgy vidd el állatorvoshoz! Az a tuti!

2009. szept. 8. 07:24
szerintem elsősorban vidd állatorvoshoz, ő majd megmondja
2. c20c593f1c (válaszként erre: 1. - Zsanna13)
2009. szept. 8. 07:23
Először is: vidd el orvoshoz!
2009. szept. 8. 07:09

Sziasztok

Lenne egy kérdésem hozzátok hátha tudtok segíteni.

Van egy öreg mops kutyusom, mostanában nagyon csúnyán váladékosan köhög szegény és fullad is. Nemtudjátok mi lehet a baja? Létezik hogy Ő is alargiás?

Mit tudok tenni, hogy ne szenvedjen szegénykém?

Köszönöm a segítségeteket.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook