Ördögi kör sorozat nézők ide (beszélgetés)
hát, most nagyon sok érdekes van benne, de youtobe-on is vannak részletek, nézd meg ott, vagy vannak ilyen rajongói oldalak ott is vannak epizódismertetők.
Azt nem értettem Jimi miért nem örülne ,ha Diablo ütütte volna le?Baj ,hogy megmentette az életét? :S
Ennyire utálja?
Sziasztok !
Én is nézem .:)
Nagyon szeretem ezt a sorozatot.:)
Sziasztok! Senki nem jár már ide erre a fórumra?
Pedig milyen izgalmasak a mostani részek, főleg a mai lesz az! Nagyon kíváncsi vagyok Manuela reakciójára. Durva volt ahogy ott álltak egymással szemben...
Levették nálunk a cool-t :( :(
Ha lesz ma benne valami érdekes megírná valaki? :)
Megtudtam,hogy Marina át műtette magát, mert amúgy pasi volt. Nagyon durva. Itt van a link, amikor Martin megtudja.
ezt az egyik honlapján találtam:
Manuela közli a szüleivel, hogy Martinnal összeházasodnak, Anibal végtelenül boldog a hír hallatán. Jimmy visszaviszi Virginiának a nála maradt ruháit, és elmondja neki, hogy már nem haragszik rá. Topo észreveszi, hogy egy hajléktalannak öltözött nyomozó követi, de egy templom gyóntatófülkéjében sikerül beszélnie Angellel.
Miután Martin tudomást szerez arról, hogy Virginia ittas és drogos állapotban balesetet okozott, kifaggatja Mauriciót, és megígéri neki, hogy hallgat arról, hogy ő is drogozott, amennyiben segít neki lejáratni Virginiát. Mivel Manuelát örökre elveszítette, Angel úgy dönt, Mexikóba megy anyjával új életet kezdeni.