Szexuálisan önző férfival maradni (beszélgetős fórum)
Nem tudom van-erről kutatás.Én ezt tapasztaltam, és ezt hallottam.
A megállapításodat alátámasztja valamilyen kutatás? Hány tesztalanyod volt? Milyen korosztályban?
A legtöbb férfinak a puncinyalás a legfontosabb a szexben.
Látom nem csak az én hozzászólásomat nem érted.
Lehet ismer szemèlyesen, azèrt ilyen szemèlyeskedő. Majd megunja. Èn nem foglalkozom az ilyenekkel. Nem èrnek annyit.
Szerinted ez nála mikor fordul elő?
Amire reagaltal annak is mas az ertelme. Majd akkor olvasd el, ha epp lelohadt!
Nem olvastam. Ezért is egy korábbira reagáltam. Ennek más értelme van. Bár Álmodozni lehet. :)
Az általam leírtak értelmezésének fuss neki újra.
Nincs szukségem szókimondásra, nem én nem ėrtem.
20.hozzászólást olvastad?
Rendben. Szókimondóbb leszek.
Az az álmod hogy kinyaljon valaki?
A pasik többsége élvezettel megteszi.
Én tuti élvezem ezt a fajta kényeztetést csinálni a páromnak.
Remélem így ok. :)
Hogy kinyaljon valaki? Szerintem a pasik többsège örömmel megteszi. Èn èlvezem.
De, akarom, hogy egészséges legyen. Viszont ha csak ezen múlik az egészsége, akkor neki már tõk mindegy.
Ha nem szereti, hát nem szereti. Fogadd el! Mindenki másra gerjed! :)
Nálunk ez ellenkezőleg van. Èn csinálnám, de ő nem igènyli, ès nekem Sem hajlandó csinálni. Kinyalhatlak ;)
Pedig a nyalás immunerősítő és antioxidáns. (Egy Nők Lapja 18 éven felüli véleménye szerint!) Nem akarod, hogy a párod egészséges legyen? És ha a párod szeretne....?
Ez ok lehet egy váláshoz? Vagy ettől még élhettek boldogan, csak lehet hogy rohadt lusta a párod. Ha meg megkapja amit akar, minek fáradozzon?
Hát ez az!
Mindenki magából indul ki.
:D
Ha nem kapsz viszonzást, nem felel meg az elvárásaidnak, akkor miért vagy vele?
Persze, ha pusztán azért, hogy "legyen valaki" eljátszod a guminőt...
Csakis "priviben" osztja meg XD
És vannak lovagok, akiknek még a saját fejlesztésű tusfürdőjét is használhatnátok. Persze csakis vele együtt, egy közös zuhanyozás keretében. :)
Neha felbukkannak lovagok, akik feltalaljak a spanyol szappant ;)
Igen, amit leírtál tudom.
Szappan víz jótékony hatását ismerem, tusfürdőt soha nem használtam.
Tiszta szabad levegőn is sokat tartózkodom (kivéve ma)
Saját fejlesztés és gyártás.
Ha érdekel, priviben megírom.
Nem, nem írtad!
Bocsánat, félreérthetően fogalmaztam.
Azt azonban tudni kell, hogy mindenkinek vannak - vele szimbiózisban élő - gombái, baktériumai.
Amikor ezek a gombák, baktériumok elfertőződnek idegen kórokozókkal, akkor tör ki a "háború", aminek szemmel - és orral is érzékelhető - látható nyomai vannak.
Aktív szexuális életet élőknél - de nem csak náluk, mindenkinél - ezért van szükség a megfelelő higiénés szokások kialakítására, gyakorlására.