Önvédelem-gázpisztoly (beszélgetés)
Én ezt értem, de aki megvédett, egy járókelő, annál volt ilyen, és ezzel riasztotta el! Férfi volt persze, és ő ajánlotta, hogy jobb ha van nálam ilyen, mert egyre több az őrült ember az utcán!sajnos!az ő tanácsára! nagyon kedves volt!és hiszek neki!
Őszintén mondtam, hogy nem bántani akartalak!
Tudom mit érzel, bár nem tudom, mi történt veled.
Hidd el, először túl kell lépned a dolgon. Nem az a megoldás, hogy fegyverboltokba szaladgálsz!
Neked is koszonok mindent! csak még nem igazán tudtam feldolgozni a történteket! sajnálom, ha ugy viselkedtem!bocsánat
Azt jól teszed! Inkább, mint hogy neked is "szemből fújjon a szél".
Döbbenet, de komolyan.
visszamegyek kick-boxolni, nagyon szerettem, nem is tudom, hogy miért hagytam abba! de, hogy hobbiszinten csinálni fogom az tuti!kell az önbizalom!juj, de jó, hogy így Rád találtunk!
én is lőttem vele, de én verekedő kutyákat választottam vele szét
úgy szét ugrottak mint a huzat, máskor sok időbe tellik na meg 1-2 harapás besikerül
szóval akkor én is kaptam belőle, de köhögtem és a szemem nem bírtam kinyitni
uramisten, de jó, hogy külföldön élek
navi kint az autóban, babakocsik, biciklik a ház előtt.. hát ég és föld..
én igen:) lőttem vele, és szembe fújt a szél...kb 10 percig ücsörögtem a földön:)
figyu, a küzdősport helyreteszi a testsúlyt, egészséget, és jókora önbizalmat is ad, sztem tökéletes.
ja és egyébként mikor éjszaka járok valahol akkor van egy csomó sípom itthon és egyet elviszek magammal és beleakasztom a nyakamba
főleg amikor este futni megyek
bár a férjem már nem engedett egy pár hete, mert szokott néha a sarkon állni egy faszit itt ácsorog a sötétbe órákig
igazából annyi történt, hogy sétáltunk a városban, és a járdára felállt egy autó ott, ahová be sem hajthatott volna, és kerülnünk kellett egy jókorát.én mondtam a srácnak- tényleg nem bunkó módon- hogy talán nem a járdán kellene parkolni, és tovább mentünk.erre elkezdett követni, majd elővette a viperát és futott felém...a többit leírtam.
uffffffffff
azt meg én nem
nem de paprikaspray-t már igen
nah, ezt nem gondoltam volna!remélem leszek erős és bátor rövid időn belül,mert most még elég nyuszi vagyok! edzenem kell magamat, leadni 15kg-ot a futás véget, és bátorságot gyujteni mindenhez!igen el voltam keseredve, és megalázva éreztem magam, kiszolgáltatottnak, és annak, hogy most itt vége mindennek, nem akarom mégegyszer ezt érezni...
beszagoltátok már az a gázt amit kilő vagy mi?
ez most jól jött, hogy leírtad! kick-boxoltam nagyon nagyon régen, sztem elkezdem megint!nem akarok mégegyszer áldozat lenni!
azért arra figyelj, hogy pl alkoholos befolyásoltság alatt álló ember esetén nem mindig hatékony a gáztöltény sajna.ott a futás jobb megoldás:)
én azt mondom, a gázpisztoly, spray, sokkoló(illegális, de igen hatékony, a támadó meg úgy sem jelent fel:))csak az utolsó pillanatban, ha végképp nincs más kiút. Sokkal fontosabb, hogy ne sétáljunk sötét, elhagyatott helyen, ha lehet legyünk emberek közelében, tudjunk rövid távon gyorsan futni (max100-150m, utána nem nagyon követnek), esetleg ismerjük az emberi test érzékeny pontjait: herék, nyak, szemek támadása közelről igen hatékony. merjünk hangosan kiabálni, gyakran ez is elriasztja a támadót, és ha van idő, kedv küzdősport.
Szóval inkább próbáljuk elkerülni, hogy áldozattá váljunk.
engem azért támadtak meg mert magyar vagyok
ha valaki be van kábitoszerezve esetleg vagy ilyenek akkor neki mindegy, hogy az akit meg akar támadni hány kg-mal, és cm-rel magasabb, több...én igy gondolom!
neki nem kellett volna belétek kötni vagy megtámadni
és mit akart tőletek?
jó, most itt arcoskodok, azt azért el kell mondanom, hogy volt köztünk kb15cm és 30-35kg a javamra, ha mások az arányok, esetleg többen vannak...de itt nincs ha.
értem! azért köszönöm, hogy olyan ember segített aki ért hozzá, és valamennyire támogat ha igaz!
fényes nappal?!
enem is fényes nappal támadtak meg csak engem 2 20 év körüli fiú
igen, de óvatosan:) tenyéréllel nyakon, attól megszédült, de nem lett baja, amíg kereste önmagát, addig elmentünk (a feleségem is ott volt, fényes nappal az utcán...magyar közbiztonság)
szerencsére még nem . lett volna rá lehetőség, mikor egy kissrác nagy hévvel teleszkópos bottal (vipera) jött nekem, de egyszerűbb volt leütni:)
akkor neked elő sem kell venni
[link]
nekem ez van (amit már írtam is, az alumínium öntvény, acél elsütő szerkezetes Weihrauch)Ultrakönnyű, megtöltve is 300 gramm körül van, zsebben is simán elfér, nem húzza le.én pl rendszeresen nadrág, v kabátzsebben hordom, nagyon gyorsan elő lehet venni.
egy hátránya van csupán, azt hiszem ez a legdrágább kapható gázpisztoly.
még nem kellett használnom, de kicsit csalok is:) alkalmazom az elrettentés taktikáját.102 kg vagyok,gyerekkorom óta sportolok, kick-box és súlyemelés:)