Önkormányzati, lakásfenntartási támogatás jár e..? (tudásbázis)
8. d4464aaf8a
2010. febr. 26. 13:02
És ha iskolás a gyermek, és megítéli a gyermekvédelmi támogatást, ami természetbeni, akkor ingyenes étkezést kap az iskolában...
7. Marica2007
2010. febr. 26. 12:59
Szia.Nállunk olyan is van hogy gyerekvédelmi támogatás.Erre is formanyomtatványt kell kérni azt ki kell tölteni és azt is elbírálják.Nállunk azok a családok akik ezt a támogatást megkapják azthiszem ez is egyszeri ruhacsomagot is szoktak nekik osztani és ha van picid aki beleesett a babakötvénybe kérdezz utánna mert ha megkapnátok a gyerekvédelmit akkor ha betölti a gyerek a 7-ik életévét még az állam plussz pénzt utal a gyerek számlájára.Igaz csak akkor vehetitek ki ha már betöltötte a 18 de ami jár az jár.
6. gerduska
2010. febr. 26. 12:59
ahha értem,köszönöm.Igazábol az érdekelne jobba,hogy magába a lakáshitelre is kapnék e valami támogatást.Az olvastam itt az egyik helyi papiron hogy van albérlet támogatás,és hozzá volt irva hogy ez hitelre is érvényes.Hétfön mindenképp utánnajárok,de érdekelne addig is hogy mik vannak.
5. becseiagi (válaszként erre: 4. - D4464aaf8a)
2010. febr. 26. 12:54
Ez igaz! A Google-ba üsd be, hogy lakásfenntartási támogatás, és a városod nevét, én egyszer úgy találtam meg az összeget és a jövedelem határt a feltételekkel.
Az átmeneti segélyt csak 3 havonta lehet kérni, legalább is akkor még úgy volt, amikor én is kértem.
4. d4464aaf8a
2010. febr. 26. 12:49
Szia!!
Mindenhol helyileg változik, hogy a közgyűlés milyen összeghatárt szab meg személyenként a Családban, hogy hány forint jövedelemig kell lenni azon összegnek, amikor jár, és hogy mennyi jár...
Általában 5000.-Ft a lakásfenntartási támogatás max. összege, de lehet kérni még átmeneti segélyt is, alapos indokkal...
3. becseiagi
2010. febr. 26. 12:48
Kaphatsz, egy formanyomtatványt kell kitölteni, munkáltatói és bankszámlakivonat, amin fellelhető a jövedelem, stb... És ha nem haladja meg az egy főre jutó a (asszem most ennyi) 35600 Ft-ot. De ez nem biztos, nézz utána az összegnek, de kb. e körül van. Illetve függ attól is, hogy mire kéred igénybe venni: gáz, fűtés, villany
2. gerduska
2010. febr. 26. 12:44
ha egyedül maradok a 3gyerekemmel,és a házamon hitel van.Kapok e valami lakáshitel vagy ilyen támogatást?ha igen,mennyit kb?
1. gerduska
2010. febr. 26. 12:43
Önkormányzati, lakásfenntartási támogatás jár e..?
További ajánlott fórumok:
- Elutasitott gyermeknevelési hozzájárulás, elutasított lakásfenntartási támogatás.
- A szegedi önkormányzat ad szülési támogatást és ha igen mennyit?
- Az önkormányzattól kapott gyermeknevelési támogatás
- Mikor szokták utalni a lakásfenntartási támogatást?
- Normatív lakásfenntartási támogatás, ebben az esetben azt jelenti, hogy ez az átlagos?
- Lejárt a lakásfenntartási támogatásom. Most igényelhetek vagy csak szeptemberben az önkormányzatnál?